«Χρειάστηκε πολλές φορές η διακομιδή μου στο νοσοκομείο της Πάτρας”, είπε η συνταξιούχος αγρότισσα που αγόρασε και δώρισε ένα ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ!

Μια συνταξιούχος αγρότισσα, η Αθηνά Παπαχρήστου, δώρισε ένα ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, το οποίο τέθηκε από σήμερα (23/11) σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, σύμφωνα με το messolonghinews.gr .

Το ασθενοφόρο αυτό δεν είναι αποτέλεσμα προμήθειας του υπουργείου ή άλλου κρατικού φορέα αλλά δωρεά της κυρίας Αθηνάς Παπαχρήστου, από το Μεσολόγγι.


«Χρειάστηκε πολλές φορές η διακομιδή μου στο νοσοκομείο της Πάτρας. Συνήθως δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο και μια φορά που υπήρξε αυτό έπαθε βλάβη στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και μετακινήθηκα με ΤΑΞΙ.
Έτσι αποφάσισα να αγοράσω ένα ασθενοφόρο και να το διαθέσω στο νοσοκομείο για να καλύπτει τις ανάγκες των συμπολιτών μου» δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η κυρία Αθηνά.


Οι δύο όροι που έθεσε
Η κυρία Παπαχρήστου δώρισε το ασθενοφόρο υπό τον όρο ότι θα καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες του νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Ο δεύτερος… όρος που ζήτησε χαριτολογώντας είναι όταν το συγκεκριμένο ασθενοφόρο διέρχεται έξω από το σπίτι της, να χτυπά τη σειρήνα!

Παρόντες σήμερα στη λιτή εκδήλωση για την παράδοση από την ίδια του ασθενοφόρου ήταν ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης και η διοικήτρια του νοσοκομείου Μεσολογγίου, Ελένη Φιλιπποπούλου, η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Πάτρας, Αγ. Κανελλοπούλου, και στελέχη του ιδρύματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook