Την καταγγελία ότι δέχτηκε απειλητικό μήνυμα σήμερα έκανε η μητέρα του 18χρονου που ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα και τραυμάτισε τον αστυνομικό

«Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς», έγραωαν μεταξύ άλλων στο μήνυμα που είπε ότι έλαβε η μητέρα του 18χρονου που κατηγορείται για τον βαρύτατο τραυματισμό του αστυνομικού έξω από το γήπεδο του Ρέντη.

«Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς. Ο Θεός τιμωρεί οικογένειες σαν τη δικιά σας. Πόσους βιασμούς να αντέξει το παιδί πριν κρεμαστεί; Σύντομα δεύτερη ευκαιρία», έγραφε το μήνυμα, που έλαβαν οι γονείς του 18χρονου σύμφωνα με τον Alpha.

Όπως δήλωσε η μητέρα του 18χρονου, μιλώντας στο T-live, το πρωί που άνοιξε το κινητό της είχε λάβει από το προηγούμενο βράδυ ένα μήνυμα από άγνωστο αποστολέα. Στο μήνυμα έγραφε «τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς. Ο Θεός τιμωρεί οικογένειες σαν τη δική σας. Πόσους βιασμούς να αντέξει το παιδί πριν κρεμαστεί; Σύντομα δεύτερη κηδεία».

Όπως είπε η μητέρα του 18χρονου κατηγορούμενου έχει ήδη ενημερώσει την Αστυνομία για το επίμαχο μήνυμα
Από την πλευρά του, ο πατέρας του 18χρονου ανέφερε ότι από την Ασφάλεια τούς είπαν «πως θα μας προσέχουν και θα έχουν ανθρώπους εδώ».

Οι γονείς του 18χρονου μιλώντας στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου είχαν έντονη συναισθηματική φόρτιση και αναφέρθηκαν και στον χαμό του μεγαλύτερου παιδιού τους, πριν από χρόνια.

«Ήταν το 2012, έγκυος στο πέμπτο παιδί, ήμουν στις ημέρες μου για να γεννήσω, τυχαίνει το περιστατικό με το παιδί μου. Ακούγεται μία σειρήνα στον δρόμο –δεν το ξέρει κανείς από το οικείο μου περιβάλλον-, εγώ μέσα μου είπα στον εαυτό μου ότι είναι σειρήνα για το παιδί μου. Μετά από λίγο, με πήρε τηλέφωνο ο δεύτερος γιος μου να μου πει να πάω στο Καματερό όπου χτύπησε το παιδί μου. Ο γιος μου μπήκε στη ΜΕΘ, είχε χτυπήσει πολύ σοβαρά στο κεφάλι από την παράσυρση που είχε γίνει. Ο μεγάλος και ο μικρός (ο κατηγορούμενος) ήταν πολύ δεμένοι» ανέφερε η μητέρα του 18χρονου.

Οι γονείς ζήτησαν ξανά συγγνώμη, τονίζοντας πως αν το δικό τους παιδί έκανε την επίθεση στον αστυνομικό, πρέπει να τιμωρηθεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook