«Έχει αποδειχτεί πως υπάρχουν αρκετοί άρρωστοι, που ξεσπούν το μένος τους στα ζώα. Τελευταίο παράδειγμα ο Όλιβερ», αναέρει ο άνθρωπος που προσφέρει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό σε όποιον δώσει πληροφορίες για τις συνθήκες θανάτου του σκύλου στην Αράχωβα.

Αμοιβή 10.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για την κακοποίηση του Όλιβερ στην Αράχωβα δίνει πρώην πολιτευτής. Την ίδια ώρα, η δικηγόρος του κηδεμόνα του άτυχου ζώου, Ανθούλα Ανάσογλου, άφησε αιχμές για τη διαχείριση της υπόθεσης και υποστήριξε ότι δέχεται έναν «ανεξήγητο πόλεμο».

Υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων στις εκλογές του 2019, προσφέρει 10.000 ευρώ σε όποιον δώσει έγκυρες πληροφορίες που θα βοηθήσουν τις αρχές να ξεδιαλύνουν το μυστήριο γύρω από την κακοποίηση του Όλιβερ.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρώην πολιτευτής της Ένωσης Κεντρώων Απόστολος Καρακατσάνης, αποφάσισε να αυξήσει το αρχικό ποσό των 5.000 ευρώ που είχε ανακοινώσει αρχικά στις 10.000 ευρώ: «Αποφάσισα να βάλω κ εγώ ένα λιθαράκι, και να το ενώσω με αρκετούς ακόμα ανθρώπους που αγωνίζονται τόσα χρόνια για τα δικαιώματά των ζώων. Σταματήστε να κάνετε ανόητες συγκρίσεις. Σταματήστε να τρώτε τον σανό, όπως σας τον σερβίρουν. Ψάξτε λίγο. Και θα βρείτε πάρα πολλά γεγονότα, άσχημα μεν, ενδιαφέρον δε. Έμενα προσωπικά δε μου περισσεύουν 10.000».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του:
«Ο σαδισμός εναντίον των ζώων δεν είναι κάτι νέο. Σε αρκετές χώρες μάλιστα επιτρέπεται νόμιμα η κτηνοβασία! Σε άλλες πάλι απλά τα σκοτώνουν ως στόχους ειδικά σκύλους, γάτες. Στην Ελλάδα έχουμε άσχημα παραδείγματα, που έχει αποδειχτεί πως υπάρχουν αρκετοί άρρωστοι, που ξεσπούν το μένος τους στα ζώα. Τελευταίο παράδειγμα ο Όλιβερ. Τον γνώριζα; Όχι. Γνωρίζω όμως πολύ καλά, όταν πάει κάτι να καλυφτεί για να γλιτώσει ένας οι περισσότεροι δράστες. Επειδή λοιπόν πρέπει να μπει ένα φρένο σε αυτή την κτηνωδία και να μπουν οι εγκληματίες στην φυλακή.

Αποφάσισα να βάλω κ εγώ ένα λιθαράκι, και να το ενώσω με αρκετούς ακόμα ανθρώπους που αγωνίζονται τόσα χρόνια για τα δικαιώματά των ζώων. Σταματήστε να κάνετε ανόητες συγκρίσεις. Σταματήστε να τρώτε τον σανό όπως σας τον σερβίρουν. Ψάξτε λίγο. Και θα βρείτε πάρα πολλά γεγονότα, άσχημα μεν, ενδιαφέρον δε. Έμενα προσωπικά δεν μου περισσεύουν 10.000. Είναι όμως απόφασή μου, να τα διαθέσω για έναν σκοπό που θεωρώ σωστό. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν την δράση μου στην πολιτική προστασία. Τι προσφέρω και συνεχίζω να προσφέρω. Είτε στο δάσος είτε στον κόσμο. Όσοι όσες δεν με ξέρετε πριν με πικροχολησετε κάντε μια βόλτα στο προφίλ μου. Δείτε το έργο και έμενα και όσων συνεργάζομαι. Και μετά κάντε και μια αυτοκριτική δίκη σας. Λυπάμαι πραγματικά για τον σκατοκοσμο που καλούμαι να ζήσω και θα αντιστέκομαι πάντα εντόνως και όσο χτυπάει η καρδιά μου. «Την επόμενη φορά λοιπόν που θα μιλήσετε άσχημα για έμενα. Και για το τι κάνω. Κάντε έστω μια καλή πράξη και μετά βρίστε με. Εγώ έχω συνηθίσει να με κράζουν. Εσείς όμως θα έχετε κάνει μια καλή πράξη πρώτα. Λυπάμαι μόνο που δεν μπορώ να κάνω περισσότερα. Λυπάμαι που σε αυτή την σάπια κοινωνία. Το να προσπαθείς να κάνεις κάτι άσωστο είναι παράδειγμα προς αποφυγήν! Καλό σας βράδυ είτε είστε φίλοι είτε θέλετε να ονομάζεστε εχθροί μου».

Αράχωβα: «Δεν υπάρχει σύμπνοια στην εκπροσώπηση. Δέχομαι πόλεμο»
«Είμαστε σε ένα περίεργο στάδιο και δυστυχώς δεν έχουμε σύμπνοια στην εκπροσώπηση της πλευράς του φροντιστή του Όλιβερ και αυτό το γεγονός με προβληματίζει. Εγώ είμαι μαζί με τις φιλοζωικές και την κ. Πουλτίδου. Δεν ξέρω γιατί έχουμε έλλειψη σύμπνοιας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή  του STAR Αλήθειες με τη Ζήνα η δικηγόρος, Ανθούλα Ανάσογλου, αφήνοντας υπονοούμενα.

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι σήμερα ήθελε να προχωρήσει σε συγκεκριμένες νομικές ενέργειες για την υπόθεση, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη: «Σήμερα είχα σκοπό να κάνω πολύ σοβαρές ενέργειες, γιατί έχω τρομερές ενστάσεις για την πραγματογνωμοσύνη και τον τρόπο χειρισμού των καταθέσεων από την πλευρά της αστυνομίας. Όμως έχω λάβει μηνύματα που με έχουν στεναχωρέσει και έχω δυσαρεστηθεί», δήλωσε και πρόσθεσε ότι θα είναι παρούσα ακόμα και «αν υπάρχει πόλεμος από οποιαδήποτε πλευρά».

Αναφερόμενη στην τρίτη πραγματογνωμοσύνη που θα γίνει, η κ. Ανάσογλου υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει δια ζώσης και όχι μέσω των φωτογραφιών:

«Πρώτιστος σκοπός μου είναι να βρεθεί όποιος κακοποίησε το ζώο. Όσο διάβαζα τη δικογραφία και “έμπαινα” στη δικογραφία τόσο βεβαιωνόμουν ότι μια κτηνίατρος δε θα έμπαινε στη διαδικασία να γράψει κάτι για ένα ζώο το οποίο έφερε μια πλήρη εικόνα κακοποίησης. Υπάρχει μια πραγματογνωμοσύνη που θα γίνει. Κατατέθηκε το όνομα του τεχνικού συμβούλου και υπήρξαν από την πλευρά μου ενστάσεις για το εάν μπορεί να γίνει με τρόπο ορθό. Οφείλει να γίνει δια ζώσης και όχι δια φωτογραφιών. Έχω δεχθεί έναν ανεξήγητο πόλεμο», κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook