Ο 35χρονος ειδοποίησε ο ίδιος τους αστυνομικούς λέγοντας τους ότι σκότωσε τον 62χρονο πατέρα του. Όπως τους είπε κακοποιούσε χρόνια τη μητέρα του.

Νέα οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Περιστέρι με θύμα έναν 62χρονο άνδρα και δράστη τον 35χρονο γιό του.

Ο 62χρονος ο οποίος είναι Έλληνας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, έφερε τραύματα από μαχαίρι, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από τον 35χρονο γιο του, ο οποίος αρχικά προσήχθη ως ύποπτος στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής και η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη το πρωί της Κυριακής.

«Δεν άκουσα φωνές, δεν άκουσα τίποτα, ήρθε αστυνομία, έγινε χαμός. Μένουν εδώ 15 χρόνια, κάπου-κάπου ακούγαμε φασαρία μέσα από το σπίτι. Έχει ξαναέρθει αστυνομία. Ο πατέρας έπινε» είπε σε δηλώσεις του ένας γείτονας.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στη 1 τα ξημερώματα παραμονής Πρωτοχρονιάς στην οδό Κολωνού στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι ο πατέρας του μπήκε μεθυσμένος στο σπίτι και επιχείρησε να επιτεθεί στην 66χρονη μητέρα του. Ο 35χρονος θόλωσε, πήρε ένα μικρό αναδιπλούμενο μαχαίρι και έπληξε τον πατέρα του στο κορμί και στον θώρακα, ενώ η μοιραία μαχαιριά στο θύμα ήταν στην μηριαία αρτηρία του. Αμέσως μετά, τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ και είπε «ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου». Όπως είπε στους αστυνομικούς ο πατέρας του επί χρόνια κακοποιούσε τη μητέρα του.

Ο δράστης διεκομίσθη σε εφημερεύον νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά και ο ίδιος, του έγιναν  ράμματα στο χέρι και στις 05.20’ περίπου οδηγήθηκε στην ΥΑΔΑ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook