«Με έπιασε από τα μαλλιά, με έριξε κάτω και άρχισε να με χτυπάει στο πάτωμα», περιγράφει η γυναίκα για την επίθεση από τον σύζυγο της .

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Σπάρτη με θύμα μια γυναίκα που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγο της μπροστά στα μάτια του 3χρονου αγοριού τους.

Η γυναίκα νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και απώλεια μνήμης, ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που την χτυπούσε.

Η άτυχη γυναίκα, πρώην αθλήτρια του bodybuilding, περιγράφει στο MEGA την φρίκη που έζησε.

«Με τη λογομαχία το ένα φέρνει το άλλο, όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Έτσι συμβαίνει σε κάθε σπίτι καθημερινά. Το θέμα είναι ότι ξέφυγε η κατάσταση καθώς ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός μου σηκώθηκε πάνω, με έπιασε πάνω από τα μαλλιά, είχα κοτσίδα, με έριξε κάτω και άρχισε να με χτυπάει στο πάτωμα».

Το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού, μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού, αναγκάστηκε να νοσηλευτεί με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Νοσοκομείο της Σπάρτης.

«Ήθελε να πάει να δουλέψει σε ένα βραδινό μπαρ για έξτρα εισόδημα, κάτι που εμένα με έβρισκε πολύ αντίθετη σε αυτό. ‘’Και να σου πω και κάτι; Βαρέθηκα ρε ‘συ (Α…)’’ του λέω, ‘’Πραγματικά θέλω να χωρίσουμε’’. Με χτυπούσε με μένος. Το θυμάμαι πάρα πολύ καλά αυτό, κάτι που δεν έχει ξανακάνει… Έχει ξανά απλώσει χέρι μεν, μέχρι ένα σημείο».

Λόγω των βάναυσων χτυπημάτων από τον σύζυγό της, η πρώην αθλήτρια του bodybuiding υπέστη διάσειση και απώλεια μήνης.

Η ίδια καταγγέλλει, μάλιστα, ότι ο σύζυγός της επιχείρησε να την πνίξει.

«Προσπάθησε να γίνει πνιγμός. Πώς προσπάθησε; ‘Όταν εγώ αφού με χτυπούσε προσπάθησα να φωνάξω για να με ακούσει κάποιος γείτονας, εκείνη τη στιγμή εκείνος έβαλε και τα δύο του χέρια να μου κλείσει τις οδούς, δηλαδή μύτη, στόμα».

Πάρα τον άγριο ξυλοδαρμό που βίωσε η πρώην αθλήτρια, που πλέον εργάζεται ως ξενοδοχειακός υπάλληλος, η δίκη πήρε για τυπικούς λόγους αναβολή, με τον σύζυγό της να είναι ελεύθερος, έχοντας περιοριστικό όρο να μην την πλησιάζει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook