Στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Ευάγγελος Μπαλής, επικεφαλής της μονάδας COVID-19 του «Ευαγγελισμού», νοσοκομείου αναφοράς για την πανδημία.

Όπως είχε χαρακτηριστικά, τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν, το σύστημα έχει ξεπεράσει τα όριά του, ενώ στον Ευαγγελισμό όλες οι κλίνες είναι γεμάτες.

«Πριν μια ώρα υπήρχαν ασθενείς, νέοι άνθρωποι από 30 μέχρι 60 ετών, οι οποίοι δεν έχουν κλίνες να νοσηλευτούν. Βρίσκονται στην κλινική covid με αναπνευστήρες και πλέον οι γιατροί δίνουν άνιση μάχη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι ότι αν κάποιος ασθενής, από αυτούς που είναι διασωληνωμένοι, έχει μια βελτίωση αμέσως κάποιος θα πάρει τη θέση του».

«Η εφημερία η χτεσινή είναι από τις χειρότερες και αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει» αποκάλυψε.

«Από την στιγμή που θα έχουμε μείωση των περιπτώσεων κορωνοϊού, θα πρέπει να περάσουν 15 μέρες για να φανεί η μείωση αυτή στις κλινικές τις απλές. Για την μονάδα ακόμα περισσότερες. Χρειαζόμαστε δραστικά μέτρα. Θα πρέπει όλος ο υγειονομικός κόσμος να συμβάλλει και εδώ μπαίνει και ο ιδιωτικός τομέας», τόνισε.

Καταλήγοντας έκανε έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει δραστικά, από μόνος του να θέσει κάποια όρια για να βοηθήσει όλους τους υπόλοιπους που είναι γύρω του.

Από το Mega

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook