«Είναι ο μπαμπάς μου , είναι ο μπαμπάς μου» φώναζε ο ανήλικος γιός του θύματος που είδε την σκηνή της δολοφονίας του πατέρα του. Πώς έγινε η επίθεση. Τι λένε οι μάρτυρες

Μαφιόζικη εκτέλεση χτές στο Βύρωνα με τους αστυνομικούς να κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών της αλβανικής μαφίας.

Ένας 32χρονος άνδρας δολοφονήθηκε χτες στο Βύρωνα μπροστά στα μάτια της γυναίκας του που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο αλλά και το 7χρονου γιού του που ήταν λίγα μέτρα πιο πέρα από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 32χρονος αν και δεν έχει ποινικό παρελθόν στην Ελλάδα, στη χώρα του θεωρείτο από τα «βαριάονόματα» της αλβανικής μαφίας.

Εδώ και τρία χρόνια τον αναζητούσαν μέλη αντίπαλης συμμορίας, καθώς το όνομά του φέρεται να είχε εμπλακεί σε δολοφονική επίθεση το 2021.


Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι τού είχαν στήσει ενέδρα θανάτου. Ο άνδρας με τη σύζυγο του και το παιδί είχαν σταματήσει με το αυτοκίνητο για λίγο στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη προκειμένου το παιδί να πάρει ένα σουβλάκι από παρακείμενο κατάστημα.

Οι δράστες που επέβαιναν σε μηχανή περίμεναν να κατέβει το παιδί από το αυτοκίνητο και τότε πλησίασαν και ο ένας αναβάτης τον πυροβόλησε τρείς φορές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , το θύμα φέρεται να έχει δεχθεί και μία σφαίρα στο κεφάλι που προφανώς ήταν η χαριστική βολή. Στον τόπο του εγκλήματος οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο κάλυκες και διαπίστωσαν πως το θύμα έχει δεχθεί δύο σφαίρες, μία στο κεφάλι και μία λίγο πιο χαμηλά.

Η 37χρονη σύζυγος του δεν τραυματίστηκε κατά την επίθεση όπως είχε αρχικά κυκλοφορήσει, ωστόσο ήταν σε κατάσταση σοκ και λιποθύμησε.


Το 7χρονο παιδί που που ήταν στο σουβλατζίδικο με τους πυροβολισμούς βγήκε έξω φωνάζοντας είναι ο «μπαμπάς μου είναι ο μπαμπάς μου».

Tι λένε αυτόπτες μάρτυρες
«Έπαιζε η μικρή μου με το παιδί του, ακούσαμε τους πυροβολισμούς και έτρεξα να δω αν είναι κάτι ή αν είναι απλά παιχνίδι. Έκλαιγε το μικρό και έλεγε ”ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάς μου”» αναφέρει γυναίκα που ήταν μάρτυρας.

«Ακούσαμε τους πυροβολισμούς, εμείς νομίζαμε ότι είναι αυτά για το Πάσχα, τα δυναμιτάκι. Καταλάβαμε ότι κάτι έγινε, τρέξαμε, είδαμε το αυτοκίνητο παρκαρισμένο στη γωνία και η γυναίκα του φώναζε ”βοήθεια, βοήθεια”. Ήρθαν να πάρουν το παιδί που έπαιζε» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας, αναφέροντας πως το ζευγάρι ήταν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο.


Μάρτυρας του περιστατικού περιγράφει στην κάμερα του ΑΝΤ1: “”Ήμουν ακριβώς απέναντι στην καφετέρεια, περιμέναμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά θεωρήσαμε ότι ήταν από πανηγυρισμούς. Δεν υπήρχε κάτι σε σιγαστήρα. Ήταν 3-4 τουλάχιστον… Ήταν δύο πάνω στη μηχανή και αστραπιαία ο ένας κατέβηκε τον πυροβόλησε, ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook