Αμφιλοχία: «Έλα σπίτι θα την σκοτώσω», απειλούσε τη εν διαστάσει σύζυγο του με την κόρη τους ο 43χρονος
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το πως δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγο του ο 43χρονος. κρατούσε όμηρο την 13χρονη κόρη τους και εκβίαζε τη μητέρα.
Σε κατάσταση αμόκ έφτασε ξημερώματα στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του ο 43χρονος που έφτασε στο σημείο να κρατήσει όμηρο την έντρομη κόρη του, 13 χρόνων και να εκβιάσει την μητέρα της να επιστρέψει γιατί αλλιώς θα σκότωνε το κορίτσι.
Το αγόρι της οικογένειας βρισκόταν στο πατρικό σπίτι του πατέρα και απο το γιό του εικάζεται ότι πήρε τα κλειδιά για να μπεί στο σπίτι της 36χρονης εν διαστάσει συζύγου του.
Κρατώντας μια καραμπίνα , εισέβαλε στο σπίτι και σε έξαλλη κατάσταση φώναζε και απειλούσε. «Ελα, αλλιώς θα τη σκοτώσω», έλεγε στην τηλεφωνικά στην εν διαστάσει σύζυγο του . Το παιδί, έντρομο, έστειλε μήνυμα σε μια γειτόνισσα και εκείνη κατάφερε να το βγάλει από το σπίτι και να κλειδώσει μέσα τον δράστη.

Ο 43χρονος σε κατάσταση αμόκ μόλις είδε από το παράθυρο την 36χρονη γυναίκα να έρχεται με το αυτοκίνητο της πήδηξε από το μπαλκόνι , την έφτασε και αρχικά από το παρμπρίζ και συνέχεια από το παράθυρο την πυροβόλησε, κόβοντας το νήμα της ζωή της. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοκτόνησε.
Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο 13 χρόνια, ωστόσο είχε προβλήματα και συχνούς καβγάδες. Ήταν μια αρρωστημένη κατάσταση. Ήταν γνωστό ότι υπήρχε κακοποιητική συμπεριφορά. Χώριζαν και τα ξανάβρισκαν. είπαν όσοι τους γνώριζαν.
Το θύμα είχε υποβάλει μήνυση την περασμένη Πέμπτη
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνεται ότι η 36χρονη την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 43χρονου για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, που έλαβαν χώρα την 10 Ιουλίου 2024, πλην όμως δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του “panic button”.
Επίσης, στις 12 Μαΐου 2024, ο 43χρονος κατόπιν υποβολής μηνύσεως της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε στη συνέχεια σε βάρος της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.
Οι δυο συλληφθέντες τότε οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιωάννα Τούνη – Ξεσπά για την απεργία των ταξί: Αναγκάστηκε να… περπατήσει μισή ώρα με γόβες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Βίντεο
- Μάγια Κάλλας σε Αραγτσί : Προτεραιότητα η ασφαλής διέλευση από το Στενό του Ορμούζ
- Τα λύματα της Αθήνας αποκαλύπτουν «έκρηξη» στην χρήση κοκαΐνης με αύξηση 64% μέσα σε έναν χρόνο!
- Το Ιράν έπληξε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στο Κατάρ σε αντίποινα για τις ισραηλινές ενεργειακές επιθέσεις (Βίντεο)
- Εμφανίστηκε με νέα γραπτή δήλωση ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Οι δολοφόνοι του Αλί Λαριτζανί θα πληρώσουν πολύ σύντομα»
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 23χρονος για τη δολοφονία 20χρονου Κλεομένη στην Καλαμαριά – Επιμένει ότι ήταν σε άμυνα (βίντεο)
- Γιώργος Τσαλίκης: Λίγο πολύ ξέραμε τον κλοιό που είχε δημιουργήσει γύρω από την Αγγελική Ηλιάδη ο Μπάμπης Λαζαρίδης (βίντεο)
- Αγγελική Ηλιάδη για τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη: Η μία σφαίρα με βρήκε στο στόμα και η άλλη στο πόδι (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook