Σειρά από πειστήρια και ντοκουμέντα κατασχέθηκαν στη δεύτερη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην πολυκατοικία του Δημήτρη Λιγνάδη το Σάββατο 6 Μαρτίου κατά την έρευνα των αρχών.

Πρόκειται για μία σειρά πειστήρια όπως φωτογραφίες, περούκες, μάσκες, παιδικά γράμματα ακόμη και άδειες διαμονής αλλοδαπών τις οποίες δημοσίευσε η εφημερίδα «Μπαμ στο Ρεπορτάζ».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα κατά την έρευνα εντοπίστηκε αλληλογραφία του Λιγνάδη με παιδιά, φωτογραφίες αγκαλιά με μαθητές του Αρσάκειου αλλά και άδειες παραμονής ανήλικων αλλοδαπών, δελτία ταυτότητας σπουδαστών της Σχολής Καλών Τεχνών. Συγκεκριμένα στην αποθήκη του Λιγνάδη, βρέθηκε το διαβατήριο αλλά και η άδεια παραμονής στη χώρα ενός 23χρονου σήμερα άνδρα από τις Σεϋχέλλες, ο οποίος αποτελεί και τον βασικό μάρτυρα για τον βιασμό ο οποίος φέρεται να τελέστηκε σε ξενοδοχείο της Επιδαύρου τον Ιούλιο του 2015. Το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο αναμένεται να καταθέσει στην ανακρίτρια εμφανίζεται να έχει γράψει και ιδιόχειρη αφιέρωση επάνω στο διαβατήριό του προς τον σκηνοθέτη, με την οποία του εκφράζει την… αγάπη του.

Οι φωτογραφίες

Μεταξύ των ευρημάτων ήταν και μια φωτογραφία η οποία φέρεται να είχε τραβηχτεί στις 25-12-2007 με τον σκηνοθέτη και ένα νεαρό αγόρι, καθώς επίσης και και δύο φωτογραφίες ενός ανήλικου κοριτσιού, το οποίο σε μια από αυτές εμφανίζεται να κρατάει ένα μεγάλο λευκό αρκουδάκι.

Ανάμεσα στα κατασχεθέντα πειστήρια βρέθηκε και μια φωτογραφία του Δημήτρη Λιγνάδη αγκαλιά με μια μαθήτρια του Αρσακείου. Το ενσταντανέ έχει τραβηχτεί το 1994 στο μπαρ «Καπάκι» της Επιδαύρου με τον 30χρονο τότε ηθοποιό να ποζάρει χαμογελώντας στον φακό.

Ανάμεσα στις δεκάδες ερωτικές επιστολές που βρέθηκαν στο διαμέρισμα υπάρχει και μια ενός ανήλικου αγοριού από την Αίγυπτο, το οποίο δεν διστάζει να εκφράσει την αγάπη του στον Λιγνάδη. Το συγκεκριμένο πειστήριο βρέθηκε δίπλα στα εισιτήρια που είχε εκδώσει ο ηθοποιός για να ταξιδέψει στην αφρικανική χώρα (μαζί με έναν σκηνοθέτη) το 2010. Συντάκτης του ερωτικού γράμματος είναι ο Άχμεντ Ρ., ο οποίος αναφέρει ότι είναι ενθουσιασμένος από τη «σχέση»(!) (relationship) που ανέπτυξε με τον Λιγνάδη, ότι τον αγαπάει πάρα πολύ, ενώ υπογράφει ως «η αγάπη σου από την Αίγυπτο, Άχμεντ Ρ.», προσθέτοντας τα emails του.

Έξι νέες καταγγελίες κατά Λιγνάδη

Ακόμη έξι καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες σχετικά με το γνωστό σκηνοθέτη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Μπαμ στο Ρεπορτάζ» οι νέοι μάρτυρες έχουν προταθεί να καταθέσουν για την υπόθεση στην ανακρίτρια του 19ου ανακριτικού τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών. Οι μάρτυρες έχουν δηλώσει ότι είναι έτοιμοι να καταθέσουν, εάν και εφόσον κληθούν για να βοηθήσουν στο ανακριτικό έργο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook