Κορωνοϊός – Συγκλονιστική μαρτυρία ασθενούς: «Ένιωθα σαν να πνίγομαι χωρίς οξυγόνο»
«Φοβήθηκα πολύ αν θα φτάσω στο νοσοκομείο. Ένιωθα σαν να περνούσε από πάνω μου νταλίκα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Πανάγος περιγράφοντας την μάχη του με τον κορωνοιο μέσα από το νοσοκομείο Σωτηρία.
Συγκλονίζει η μαρτυρία του δικηγόρου Πέτρου Πανάγου για την μάχη του με τον κορωνοϊό, μέσα από το νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλεύεται. «Ένιωθα σαν να πνίγομαι χωρίς οξυγόνο» ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ.
Περιγράφοντας τις ημέρες της ασθένειας του από τον κορωνοϊό ο κ. Πανάγος σημείωσε πως «Είμαι 40 χρονών, είμαι αθλητής, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Νόμιζα θα κάνω διακοπές στο σπίτι μου. Το υποτίμησα. Έκανε υποτροπή όταν με χτύπησε στον πνεύμονα».
Υπογράμμισε πως είχα αγευσία για δύο ήμερες και όταν επέστρεψε η όσφρηση τότε τον χτύπησε η πνευμονία. «Ήμουν στο σπίτι και αισθανόμουν ότι πνιγόμουν, ότι κάνω ανάδυση από βάθος 20 μέτρων με βαρίδι στα πόδια» δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Φοβήθηκα πολύ αν θα φτάσω στο νοσοκομείο. Ένιωθα σαν να περνούσε από πάνω μου νταλίκα» πρόσθεσε ο κ. Πανάγος.
Παράλληλα, μίλησε και για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο και, αναφερόμενος στην διαχείριση από το προσωπικό του νοσοκομείο, επισήμανε πως: «Με συγκλόνισε που ασθενής δίπλα μου αποκαλούσε τη νοσηλεύτρια μαμά».
Σημείωσε μεταξύ άλλων πως υπάρχει τρόμος και πανικός στα μάτια όσων νοσηλεύονται.
Ερωτηθείς για το τι θα έλεγε σε αρνητή ανέφερε πως θα του έλεγε να κάνει μια βόλτα από το νοσοκομείο Σωτηρία να ακούσει τους ήχους των μηχανημάτων και να δει τους ασθενείς που μάχονται για την ζωή τους.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στο Κάιρο: Kοινή εμφάνιση στα λαμπερά εγκαίνια του Grand Egyptian Museum
- Oλυμπιακός – Άρης 2-1: Με Ποντένσε και Ταρέμι πάτησε κορυφή και κοιτάζει Αϊντχόφεν
- Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Μεγάλη νίκη για τους φιλοξενούμενους στο Περιστέρι
- Η Ιωάννα Μπέλλα: «Σταματήστε – Τα σχόλια για το σώμα και την εμφάνιση μου είναι bullying»
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η πρώτη εμφάνιση στη λαμπερή δεξίωση προς τιμήν Αμερικανών πεζοναυτών (βίντεο)
- Βεντέτα στα Βορίζια: Πριν 70 χρόνια το χωριό βυθίστηκε στο πένθος – 6 νεκροί και 14 τραυματίες
- «Γκέλα» του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό – Έχασε από το Βόλο με 1-0
- Το σπίτι που «ξύπνησε» τη βεντέτα στα Βορίζια – Ο «σασμός» που παραβιάστηκε και τα θύματα της αιματοχυσίας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook