Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό 38χρονη γυναίκα – Σχεδίαζε γάμο μετά την πανδημία
Η άτυχη γυναίκα έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς νοσηλευόταν για 58 μέρες στη ΜΕΘ
Από επιπλοκές του κορωνοϊού έχασε τη ζωή της 38χρονη γυναίκα στη Χαλκίδα. Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο evima, η άτυχη γυναίκα έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς νοσηλευόταν για 58 μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η 38χρονη ήταν αρραβωνιασμένη και σχεδίαζε να παντρευτεί μετά το τέλος της πανδημίας.
Συντετριμμένοι είναι όλοι όσοι την γνώριζαν, ενώ φίλοι της με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζουν τη θλίψη τους και το σοκ από τον χαμό της.
Ολες οι Ειδήσεις
- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: “Η γιαγιά μου πριν χρόνια μού είχε βρει στο φλυτζάνι τα αρχικά του Χρήστου Μάστορα” (βίντεο)
- Σίντνεϊ Σουίνι: Η ανάρτησή της μετά την τολμηρή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί – «Η δύναμη των γυναικών» (βίντεο&φωτογραφίες)
- Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει την έκπληξη που της έκανε ο σύντροφος της!
- Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν μαθητές και καθηγήτρια μετά από άγρια συμπλοκή ανηλίκων σε Λύκειο
- Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναλαμβάνει τη διοίκηση του Ελληνικού Φεστιβάλ
- «Καρφώνουν» Ανδρουλάκη Διαμαντοπούλου και Γερουλάνος: «Κανείς δεν είναι τέλειος, γίνονται λάθη, υπάρχουν ζητήματα» (βίντεο)
- Ο Αλ. Τσίπρας ανακοίνωσε τα ονόματα που συγκροτούν το επιστημονικό συμβούλιο του Ινστιτούτου του – Όλα τα ονόματα
- Κορωπί: Σοκάρει η εικόνα της 40χρονης που ξυλοκοπήθηκε – «Δεν πιστεύω ότι μου επιτέθηκε ο σύντροφός μου, έχουμε σχέση αγάπης, μπορεί οι γείτονες» λέει
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook