Βαρύ το κόστος του παρατεταμένου lockdown για τα γυμναστήρια


Warning: Undefined variable $post in /var/www/vhosts/bigpost.gr/httpdocs/wp-content/themes/whsk_bigpostgr/functions/content.php on line 47

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /var/www/vhosts/bigpost.gr/httpdocs/wp-content/themes/whsk_bigpostgr/functions/content.php on line 47

Γρίφος εξακολουθεί να παραμένει το άνοιγμα των γυμναστηρίων, το οποίο δεν συμπεριλήφθη στις σχετικές ανακοινώσεις των τελευταίων εβδομάδων αναφορικά με την χαλάρωση των μέτρων περιορισμού και την σχετική επαναφορά στην κανονικότητα.

Ειδικότερα, λόγω επιβαρυμένου επιδημιολογικού φορτίου ,τα γυμναστήρια θα παραμείνουν περαιτέρω σε καθεστώς lockdown υπό τον φόβο των ειδικών ότι λόγω του ότι είναι σε κλειστό χώρο μια ενδεχόμενη διασπορά του ιού θα ήταν ταχύτερη.

Τα σενάρια για ενδεχόμενο άνοιγμα έχουν να κάνουν πιθανότατα με ημερομηνίες μετά το Πάσχα, με δεδομένο ότι μέχρι τις 15 Μαΐου θα έχει επανέλθει μια σχετική κανονικότητα όσον αφορά τα μέτρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και κατά το πρώτο lockdown τα γυμναστήρια είχαν ανοίξει τελευταία κάτι που ενδέχεται να γίνει και φέτος.
Συγκεκριμένα είχαν ανοίξει στις 15 Ιουνίου για να ξανακλείσουν πάλι στις αρχές Νοέμβρη με την έναρξη του δεύτερου lockdown που βρίσκεται σε ισχύ μέχρι σήμερα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook