Λινού για θάνατο 44χρονης που είχε εμβολιαστεί: «Δεν έχει υπάρξει παρενέργεια εμβολίου τόσο σύντομα» (video)

Η Αθηνά Λινού μίλησε στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του Open TV για τον θάνατο της 44χρονης λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.
«Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν. Μόλις πληροφορήθηκα το περιστατικό επικοινώνησα με διάφορα κέντρα στο εξωτερικό για να διαπιστώσω αν υπάρχουν παρόμοια περιστατικά» είπε η κυρία Λινού και πρόσθεσε: «Δεν έχει υπάρξει παρενέργεια από εμβόλιο τόσο σύντομα. Στην Αγγλία όλα τα περιστατικά είναι μετά την 5η μέρα από τον εμβολιασμό και τώρα συζητάνε ότι μπορεί να υπάρχουν πρόδρομα συμπτώματα από την τρίτη μέρα».
Πάντως, η καθηγήτρια επιδημιολογίας υποστήριξε πως χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση στο περιστατικό…
Ολες οι Ειδήσεις
- Κατερίνα Λιόλιου για τον σύντροφό της: Τα τελευταία τρία χρόνια είμαι σε σχέση και δεν θέλω να το κρύβω (βίντεο)
- Βαριά «καμπάνα»: Πρόστιμο 3.250 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος σε 21χρονο που πήγε να ξεφύγει από το μπλόκο της Αστυνομίας στη Βουλιαγμένης – Βίντεο
- Κ. Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Προτεραιότητα να ανακτήσουμε τα χρήματα – Έλεγχοι πριν την πληρωμή για μέλι και βιολογική κτηνοτροφία
- Τζάνειο: Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της 62χρονης γυναίκας μετά τη λανθασμένη μετάγγιση αίματος – Οι γιοί της εξετάζουν τη δωρεά οργάνων
- Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Φιγούρα δυναμικότητας και ανδρισμού ο πατέρας μου, αλλά όταν είμαστε μόνοι μας είναι απλά ο μπαμπάς μου (βίντεο)
- ΥΠΕΚΑ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν υπάλληλοι και εργοδότες για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο μέσα από 16 ερωτοαπαντήσεις
- O Τράμπ εγκαινίασε το «Alligator Alcatraz», ένα κέντρο κράτησης μεταναστών – «Θα τους μάθουμε να τρέχουν μακριά από αλιγάτορες και φίδια»
- Έφη Αχτσιόγλου: Το πάρτι για τα γενέθλια του γιού της – Φωτογραφίες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook