Λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του ενάντια στον κορωνοϊό παρουσίασε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και διασωληνώθηκε

Στο μικροσκόπιο μια ακόμη εμφάνιση περιστατικού θρόμβωσης ασθενούς μετά τον εμβολιασμό του για την αντιμετώπιση του covid-19, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Zarpanews.gr, ο 59χρονος λίγες ημέρες μετά την πρώτη δόση εμβολίου με το σκεύασμα της AstraZeneca παρουσίασε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα ο γιατρός του μετά την αξονική να του πει ότι βρισκόταν «ένα βήμα πριν τον αιφνίδιο θάνατο».

Όπως αναφέρει ο 59χρονος, «το πρώτο 24ωρο των συμπτωμάτων ένιωθα έντονο πόνο στο μπράτσο και λαχάνιασμα. Δεν υπήρχε καμία υποψία ότι για τον πόνο ευθύνεται το εμβόλιο. Το 2ο βράδυ ο έντονος πόνος συνεχίστηκε και απλώθηκε στα πλευρά, έτσι αποφάσισα να πάω στο νοσοκομείο. Μόλις έκανα αξονική, ο γιατρός είπε πως είμαι ένα βήμα πριν τον αιφνίδιο θάνατο, όχι μόνο υπήρχε θρόμβος, αλλά η αξονική έδειξε και πνευμονική εμβολή. Αμέσως διασωληνώθηκα στην Εντατική του Νοσοκομείου Χανίων».

«Δεν είμαι αρνητής του εμβολίου, σε καμία περίπτωση. Γι αυτό το έκανα», δήλωσε ο 59χρονος η κατάσταση του οποίου πλέον, σύμφωνα με τους γιατρούς, βαίνει καλώς. Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα ερευνάται αν το εν λόγω περιστατικό σχετίζεται με τον εμβολιασμό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook