Αποφασίζεται αν θα του ασκηθεί δίωξη για τον βιασμό και τις δύο απόπειρες.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η απόφαση της εισαγγελίας για άσκηση ή όχι ποινικής δίωξης σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλου, βρέθηκαν τόσο οι καταθέσεις κατά του Πέτρου Φιλιππίδη όσο και οι εξηγήσεις που έδωσε ο ίδιος ο ηθοποιός μέσω γραπτού υπομνήματος.

Στο πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε μέσω συνηγόρου στον Εισαγγελέα, ο ηθοποιός αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στις κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί εναντίον του περιλαμβάνονται τρεις σοβαρές καταγγελίες γυναικών για βιασμό και απόπειρα βιασμού αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, η πρώτη αγορά την καταγγελία μίας γυναίκας 2008, όπου σύμφωνα με την ίδια, ο ηθοποιός την υποχρέωσε σε πράξεις που συνιστούν βιασμό μέσα στο θέατρο Ήβη, όπου είχε πάει να αναζητήσει εργασία. Η δεύτερη καταγγελία αφορά απόπειρα βιασμού μέσα στο καμαρίνι του πρωταγωνιστή στο θέατρο Μουσούρη το 2010 και η τρίτη καταγγελία έχει να κάνει με σεξουαλική επίθεση μέσα στο αυτοκίνητο του ηθοποιού το 2014.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook