Δεν υπάρχει, έως αυτή την ώρα , κάποιο στοιχείο που να τον εμπλέκει στη συγκεκριμένη υπόθεση αλλά η έρευνα συνεχίζεται

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι έρευνες για την αδίστακτη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται παλιές, παρόμοιες υποθέσεις και φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε 12 που αναλύονται περαιτέρω, όπως μεταφέρει το Mega.
Ανάμεσα σε αυτές ήταν και μία άγρια ληστεία στο Πικέρμι πριν από δύο μήνες, στην οποία είχε λάβει μέρος ο 36χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη προσπαθώντας να περάσει τα σύνορα στον Έβρο.

Ο άνδρας έχει μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ και ανακρίνεται από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αλλά και του Τμήματος Διαρρηκτών, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει ιδέα για την εισβολή των τριών κακοποιών στο σπίτι του ζεύγους στα Γλυκά Νερά.

Μάλιστα, αστυνομικές πηγές επισημαίνουν πως ο συλληφθείς φαίνεται να τηρεί στάση αδιαφορίας.

Τα έως τώρα στοιχεία δεν τον εμπλέκουν με την συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του συζύγου της 20χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μοιάζει με κάποιον από τους δράστες που εισέβαλαν στο οίκημα.

Ποιος είναι ο 36χρονος που συνελήφθη

Η σύλληψη του 36χρονου έγινε όταν προσπάθησε να περάσει τα σύνορα στον Έβρο με πλαστό διαβατήριο.
Παράλληλα, δείγμα του DNA του βρέθηκαν σε ληστεία κατά ηλικιωμένου ζεύγους τον περασμένο Μάρτιο

Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα και έδωσε τα πρώτα του ίχνη στην προσπάθειά του να διαφύγει από την Ελλάδα.

Οι Αρχές θα τον εξετάσουν σε σχέση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά γιατί θεωρείται πως είναι στρατολόγος ή πληροφοριοδότης ομάδας Γεωργιανών που τους τελευταίους μήνες είχαν κάνει κι άλλες ληστείες στη βορειοανατολική Αττική.

Οι λόγοι για τους οποίους θεωρείται ύποπτος είναι τρεις, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.
Η επιβεβαιωμένη παρουσία του στο Πικέρμι, όπου οι δράστες έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι, αλλά και την οικιακή βοηθό τους. Η υπόθεση αυτή μοιάζει με αυτή στα Γλυκά Νερά.
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο συλληφθείς έσπευσε να διαφύγει τα τελευταία 24ωρα από τη χώρα, παρά το γεγονός ότι εγκληματική ενέργεια στο Πικέρμι είχε σημειωθεί προ περίπου 70 ημερών.
Ο τρίτος λόγος, τέλος, είναι πως τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με την περιγραφή που έδωσε ο 32χρονος σύζυγος του θύματος για έναν από τους τρεις δράστες. Λόγος για τον αποκαλούμενο «κοντό».

Ραγίζει καρδιές στην κατάθεσή του ο πιλότος

Την ίδια ώρα ο άτυχος 32χρονος συγκλονίζει με όσα αναφέρει στις αρχές, με τις οποίες βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία.
«Τους είπα πού είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook