Παρέλυσε όλο το σώμα της - Ερευνάται το περιστατικό

Αρνητικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υγεία της 47χρονης γυναίκας, η οποία νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά τα συμπτώματα εγκεφαλικού και παράλυσης του μισού της προσώπου, τα οποία εμφάνισε μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Σύμφωνα με τις έως τώρα εξελίξεις, η γυναίκα εξακολουθεί να βρίσκεται στην νευρολογική κλινική του νοσοκομείου με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της ενώ δυστυχώς φαίνεται πως έχει παρουσιάσει μια ελαφρά επιδείνωση στο επίπεδο συνείδησης.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, επιδεινώθηκε η επαφή που είχε ενώ εμφανίζεται πιο πεσμένη σε σχέση με το πρωί της Δευτέρας.

Στην 47χρονη έγινε αξονική τομογραφία και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα προκειμένου να δουν οι γιατροί σε τι σημείο βρίσκεται η κατάστασή της.

Υπενθυμίζεται ότι η 47χρονη, μητέρα δυο παιδιών, από τα Μάλια Ηρακλείου, εμβολιάστηκε στις 3 Μαΐου στον Άγιο Νικόλαο με το AstraZeneca και σχεδόν αμέσως εμφάνισε έντονα συμπτώματα.
Έπειτα από μία εβδομάδα και ενώ τα συμπτώματα επέμεναν μετέβη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου αρχικώς της συνέστησαν μαγνητική και της είπαν να επιστρέψει σπίτι της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook