Σάλος έχει προκληθεί στη Νάξο με τους πάνω από 400 καλεσμένους σε γλέντι βάπτισης σε παραλιακό μαγαζί...

Η βάπτιση έγινε το Σάββατο το μεσημέρι και ακολούθησε το γλέντι με τοπικά όργανα, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με καταγγελίες, οι καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από 400, κάτι το οποίο παραβιάζει τα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού αφού αφενός υπάρχει όριο 100 ατόμων και αφετέρου απαγορεύεται η ζωντανή μουσική.

«Το μαγαζί ήταν πατείς με, πατώ σε, χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών και όλα αυτά την ώρα που η Νάξος το τελευταίο διάστημα είχε παρουσιάσει επιδημιολογική έξαρση» σημειώνει η καταγγέλλουσα στο τοπικό naxostimes.

«Στα τραπέζια δεν τηρούνταν οι αποστάσεις και φυσικά, λες και δε συμβαίνει τίποτα, κανένας δε φορούσε μάσκα» συμπληρώνει.

«Θα πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί γιατί η τουριστική σεζόν τόσο στη Νάξο όσο και στα υπόλοιπα νησιά κρέμεται κυριολεκτικά από μία λεπτή κλωστή. Θα πρέπει όλοι μας με κάθε τρόπο να διαφυλάξουμε τη φήμη μας ως ασφαλής προορισμός και να τηρούμε με ευλάβεια όλα τα πρωτόκολλα και τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί. Ας ελπίσουμε πως ότι έγινε θα αποτελέσει ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν θα έχει συνέπειες…» σημειώνει επιχειρηματίας του νησιού.

Για το περιστατικό μίλησε και ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρης Λιανός:

«Είναι μεμονωμένο περιστατικό. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα τηρούνται. Τηρήθηκαν τα μέτρα και όποιες παραβατικές συμπεριφορές υπήρξαν, παρενέβησαν η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές και σε κάποιες περιπτώσεις έκλεισαν και κάποια καταστήματα που δεν τηρούσαν τα υγειονομικά μέτρα» είπε και συμπλήρωσε:

«Δεν υπήρξε κάποια καταγγελία για την συγκεκριμένη βάπτιση και μας είπαν ότι τηρήθηκαν τα μέτρα. Τι ακριβώς συνέβη, δεν μπορώ να το ξέρω, γιατί δεν ήμουν παρών».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook