Ποιες θα είναι οι ελευθερίες που θα απολαμβάνουν οι εμβολιασμένοι
Τα προνόμια για τους εμβολιασμένους ενδέχεται να επεκταθούν και πέραν της εστίασης, σε συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις ακόμη και γήπεδα.
Νομοθετική ρύθμιση για την παροχή προνομίων στους πλήρως εμβολιασμένους πολίτες, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα δώσει το δικαίωμα στα εστιατόρια που το επιθυμούν, να δέχονται στους εσωτερικούς τους χώρους μόνο εμβολιασμένους πελάτες.
«Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν πολλά εστιατόρια που θα μας πουν -και θα τους δώσουμε το δικαίωμα να το κάνουν, να δέχονται μόνο εμβολιασμένους πελάτες» είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος μίλησε για «διευκολύνσεις» και απευθύνθηκε ιδιαίτερα στους νέους λέγοντας ότι ξαφνικά θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα έχουν τα ίδια επίπεδα ελευθερίας με τους εμβολιασμένους.
«Οι πολίτες θα συνειδητοποιήσουν ξαφνικά ότι αν δεν είναι εμβολιασμένοι, ειδικά οι νέοι μας, δεν έχουν τα ίδια επίπεδα ελευθερίας όπως άλλοι εμβολιασμένοι πολίτες της ίδιας ηλικίας», ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, τα προνόμια για τους εμβολιασμένους ενδέχεται να επεκταθούν και πέραν της εστίασης, σε συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις ακόμη και γήπεδα.
Επισήμως η κυβέρνηση θα τοποθετηθεί για τις διευκολύνσεις στους εμβολιασμένους μόλις το σύνολο των εμβολίων γίνει διαθέσιμο και για τις ηλικίες 18 έως 24 ετών.
Ολες οι Ειδήσεις
- Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Μαρινέλλα – Πανελλήνια συγκίνηση
- Κλέλια Ανδριολάτου: Οι πόζες της ηθοποιού με το μπικίνι της σε παραλία του Λος Άντζελες
- Ιωάννα Τούνη: Κλαίγοντας μίλησε για τη δίκη και το revenge porn – «Αντιμετωπίστηκα σαν μια κοινή πόρνη – Γιατί δεν λέμε τα ονόματά τους;» – Βίντεο
- Αυλαία στην τραγωδία στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη από το Πηγάδι του Διαβόλου
- Νίκος Πλακιάς: Οποιοσδήποτε έχει στο μυαλό του προσωπικά συμφέροντα για να μεταφερθεί η δίκη σε άλλη πόλη θα με βρει απέναντι
- Άννα Βίσση: Συναυλία-υπερθέαμα στο ΟΑΚΑ για 100.000 θεατές με παραγωγή που ξεπερνά τα 5.000.000 ευρώ
- Άγρια κόντρα Φλωρίδη – Καρυστιανού για τη δίκη των Τεμπών: Στις δίκες δεν προβλέπονται ειδικές θέσεις για υποψήφιους αρχηγούς κομμάτων – «Κατάντια», απαντά εκείνη (βίντεο)
- Ο Βαρθακούρης βαθμολόγησε Ρέμο, Βέρτη, Μαζωνάκη, Φέρρη και Πλούταρχο, ποιον έβαλε στην κορυφή (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook