Τα παιδιά της άτυχης γυναίκας είναι πεπεισμένα ότι πρόκειται για μια δολοφονία εκ προμελέτης.

«Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη για τη μάνα μας, είμαστε εδώ γιατί είμαστε η φωνή της μάνας μας και θέλουμε να δικαιωθούμε, έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα όλα αυτά τα χρόνια, και η μάνα μου έφυγε άδικα». Είναι τα λόγια της κόρης της 64χρονης η οποία εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τον 75χρονο εν διαστάσει σύζυγό της έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Μαζί με την αδελφή της και τον αδελφό της μητέρα της παρουσιάστηκαν το πρωί στην Ανακρίτρια και ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία του 75χρονου.

«Ήταν ένας άγγελος η αδερφή μου, τη σκότωσε κατευθείαν στο κεφάλι, ζητάμε την παραδειγματική του τιμωρία, για την ψυχή της και μόνο, τίποτα άλλο» τόνισε ο αδελφός της 64χρονης.

«Η θέση η δική μας είναι ότι πρόκειται για μια ανθρωποκτονία από πρόθεση, για ένα έγκλημα προσχεδιασμένο, ο κατηγορούμενος γνώριζε ποτε σχόλαγε από την εργασία της, την περίμενε εκεί από τις 8 το απόγευμα» πρόσθεσε η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου.

«Τρελάθηκα και πυροβόλησα»

Ο κατηγορούμενος στο πολυσέλιδο υπόμνημα του αλλά και απαντώντας στις ερωτήσεις της ανακρίτριας επανέλαβε ότι δεν πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του με πρόθεση να την σκοτώσει αλλά πως τρελάθηκε όταν εκείνη τον εξύβρισε.

«Μετά απ’ όλα όσα είχα περάσει, τρελάθηκα και μην ξέροντας τι κάνω, πυροβόλησα μία ή δύο φορές με το πιστόλι που είχα μαζί μου. Το πιστοόλι το είχα πάρει μαζί μου απλά για να την φοβερίσω. Μακάρι να μην είχε συμβεί αυτό, το μετάνιωσα και ζητώ συγνώμη από τα παιδιά μου και από όλους» ισχυρίστηκε ο 75χρονος.

«Είναι η κορύφωση μίας οικογενειακής τραγωδίας ως προϊόν και αποτέλεσμα μίας διαμάχης έντονης δικαστικής, που κορυφώθηκε τα τελευταία χρόνια…» τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης του 75χρονου Θεόδωρος Μαντάς.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Από το MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook