Διασωληνώθηκε 22χρονος με κορωνοϊό – «Οι εισαγωγές αφορούν κυρίως μη εμβολιασμένους» λέει η Γκάγκα
«Μη εμβολιασμένοι είναι κυρίως όσοι εισάγονται στα νοσοκομεία», τόνισε η διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Σωτηρία»
Ένας 22χρονος που νοσεί από κορωνοϊό νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο «Σωτηρία», γνωστοποίησε σήμερα η διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Μίνα Γκάγκα.
«Είναι πολύ σημαντικό να εμβολιαστούμε όλοι, χωρίς να φοβόμαστε», σημείωσε στον ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με την ίδια, «πρέπει να πείσουμε σε έναν ανοιχτό διάλογο για να λύσουμε όποιες απορίες. Παλαιότερα τα τηλεφωνήματα και τα ερωτήματα που δεχόμαστε στα social media ήταν για τα συμπτώματα του κορωνοϊού και τα κρούσματα, ενώ τώρα μας ρωτούν κυρίως για τα εμβόλια και την ασφάλειά τους», ενώ σχολίασε δηκτικά τον τρόπο σκέψης ορισμένων συμπολιτών μας, λέγοντας ότι κάποιος της είπε «από την ένεση θα μου βάλουν ένα microchip σε μέγεθος ρυζιού. Kαι του λέω “μα, πώς θα περάσει από την ένεση σε μέγεθος ρυζιού;”».
Ερωτηθείσα για τις παρενέργειες που εμφανίζονται σε ορισμένους και όχι σε όλους, αν και έχουν κάνει το ίδιο εμβόλιο, η κ. Γκάγκα ανέφερε ότι «είναι διαφορετική η ανοσολογική αντίδραση του κάθε ανθρώπου. Είναι σημαντικό να κάνουμε τις δόσεις του εμβολίου και 15 ημέρες μετά είμαστε καλυμμένοι. Το εμβόλιο λειτουργεί».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιάσονας Αποστολόπουλος κατά Καρυστιανού για την τραγωδία στη Χίο: Είναι αυτά τα παιδιά εισβολείς; Οφείλετε να ανασκευάσετε
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γιόρτασε τα γενέθλια της με τον σύντροφο της και φίλους – Η τούρτα με τα πετράδια
- Άννα Στρατινάκη για την υπόθεση Παναγόπουλου: Συκοφαντικές αναφορές, δεν διαχειριζόμουν κονδύλια από το 2021 έως το 2024 , είχα συμβουλευτικό ρόλο
- Ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατασκοπείας υπέρ της Κίνας ασκήθηκε στον 54χρονο σμήναρχο – Τέθηκε σε διαθεσιμότητα και κρατείται – Το κρυφό κινητό και το δεύτερο πρόσωπο-κλειδί
- Ιωάννα Τούνη: “Μου έκανε παρατήρηση η αστυνομία του Ριάντ για το φόρεμα μου” – Βίντεο
- «Φως στο Τούνελ»: Νέα ντοκουμέντα για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τρέϊλερ
- «MEGA Stories»: Νίκος Ξυλούρης – Η φωνή που έγινε ψυχή ενός λαού – Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου – Τρέϊλερ
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»: Καλεσμένη η Ιουλία Καραπατάκη – Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 21:00 – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook