Στον εισαγγελέα ο 58χρονος - Τι φέρεται να είπε - Συντετριμμένος ο πατέρας του θύματος

Στον εισαγγελέα πρωτοδικών Κατερίνης οδηγείται ο 58χρονος που συνελήφθη ως δράστης της στυγερής δολοφονίας του 45χρονου κομμωτή, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε απανθρακωμένο κοντά στα κοιμητήρια του οικισμού Γαλήνη, στην Κατερίνη.

Το θύμα βρέθηκε δεμένο πισθάγκωνα. Φαίνεται πως ο δράστης πρώτα τον πυροβόλησε στο πρόσωπο και μετά τον έκαψε…

Ο συλληφθείς είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ναρκωτικά, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν δενδρύλλια, ποσότητες κάνναβης και ναρκωτικά χάπια.

Δράστης και θύμα γνωρίζονταν μεταξύ τους και μάλιστα φαίνεται πως είχαν συναντηθεί και τα προηγούμενα 24ωρα.

Ο 58χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως είχε προσωπική διένεξη με το θύμα, θεωρώντας οτι εκείνος τον κατέδωσε στις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών.

Ο πατέρας του 45χρονου είπε στον ΑΝΤ1: «Εύχομαι οι Αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ο δράστης», χαρακτηρίζοντας «απάνθρωπο αυτό που έκανε στον γιο του».

«Ο γιος μου τα τελευταία χρόνια δεν είχε προβλήματα με ναρκωτικά. Ήταν στην Αυστραλία και είχε καθαρίσει από τα ναρκωτικά…»

«Εκεί που πήγαιναν όλα καλά συνέβη αυτό. Δευτέρα απόγευμα ήρθε. Πήγα να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εδώ» είπε ο πατέρας του συντετριμμένος. Αναφερόμενος στον φερόμενο ως δράστη, είπε ότι μια φορά τον είχε δει πριν χρόνια και ότι δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook