Συνολικά 8.000 ευρώ θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ενός μεζεδοπωλείου και ενός σουβλατζίδικου στο Ρέθυμνο για παραβάσεις των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού...

Στην περίπτωση της πρώτης επιχείρησης, ο ιδιοκτήτης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που πραγματοποίησαν τον έλεγχο να εξυπηρετεί περισσότερους πελάτες από όσο επέτρεπαν τα τετραγωνικά της επιχείρησής του, ενώ ο ιδιοκτήτης του οβελιστήριου συνέχισε να λειτουργεί το κατάστημά του μετά τη 1:30 τα ξημερώματα που αρχίζει η απαγόρευση της κυκλοφορίας. Αντίστοιχα, για το μεζεδοπωλείο επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και για το σουβλατζίδικο 3.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το τοπικό cretalive, πρόστιμο ύψους 3.000 επιβλήθηκε και στον ιδιοκτήτη του καφενείου στο Ηράκλειο, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής μαζί με άλλα 9 άτομα, καθώς είχε μετατρέψει την επιχείρησή του σε … παράνομη λέσχη όπου διεξάγονταν τυχερά παιχνίδια.

Το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν σε όλη την Κρήτη 1.992 έλεγχοι από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και επιβλήθηκαν συνολικά 10 πρόστιμα. Τα 8 από αυτά αφορούσαν στη μη χρήση της προστατευτικής μάσκας και τα υπόλοιπα στη μετακίνηση σε ώρα που ίσχυε η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook