Πρόσωπο με πρόσωπο θα βρεθεί η Ιωάννα με την 36χρονη γυναίκα που της έριξε βιτριόλι τραυματίζοντας την σοβαρά.

Οι τρείς τακτικοί δικαστές, οι τέσσερις ένορκοι και ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, στις 15 Σπεπτεμβρίου που προσδιορίστηκε να γίνει η δίκη, θα αποδώσουν δικαιοσύνη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα από την 36χρονη γυναίκα.

Η υπόθεση που συντάραξε το Πανελλήνιο και σημάδεψε ανεπανόρθωτα την Ιωάννα που υποβάλλεται σε συνεχή χειρουργεία, προσδιορίστηκε να εκδικαστεί στις 15 Σεπτεμβρίου 2021 και στο εδώλιο θα καθίσει η 36χρονη  Έφη Κακαράντζουλα, κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η Ιωάννα δέχτηκε την αποτρόπαια επίθεση με το βιτριόλι στις 20 Μαίου του 2020 και αυτό τον καιρό βρίσκεται σε ειδική κλινική στη Γαλλία για μια ακόμη θεραπεία στο πρόσωπο.

Το δικαστικό συμβούλιο με το βούλευμα του είχε υιοθετεί πλήρως την εισαγγελική πρόταση παραπέμποντας την κατηγορούμενη να δικαστεί για τη απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και όχι για βαριά σκοπούμενη βλάβη, όπως είχε ζητήσει ο δικηγόρος της, κρίνοντας πως από όλα τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει πως είχε σκοπό να σκοτώσει την Ιωάννα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook