Οι ηλικιωμένοι στο Γηροκομείο του Βόλου είναι όλοι εμβολιασμένοι, αλλά φαίνεται πως η μετάλλαξη Δέλτα μεταφέρθηκε από τους εργαζόμενους, που στο 70% είναι ανεμβολίαστοι κατά του κορωνοϊού .

Συναγερμός έχει σημάνει στο Γηροκομείο του Βόλου, στο οποίο έχουν καταγραφεί οκτώ κρούσματα κορωνοϊού.
Σύμφωνα με το MagnesiaNews, δύο θετικές στον κορωνοϊό εργαζόμενες στο Γηροκομείο Βόλου εντοπίστηκαν την περασμένη εβδομάδα, φέρνοντας πάλι στο προσκήνιο το θέμα των ανεμβολίαστων εργαζομένων σε δομές φιλοξενίας ηλικιωμένων.

Ο πρόεδρος του Γηροκομείου κ. Παύλος Πάνος, που βρίσκεται αντιμέτωπος με το 70% του προσωπικού που αρνείται να εμβολιαστεί, τόνισε σχολιάζοντας τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση περί υποχρεωτικών εμβολιασμών, πως θα εφαρμοστούν απαρέγκλιτα.

Οι ηλικιωμένοι στο Γηροκομείο είναι όλοι εμβολιασμένοι, αλλά φαίνεται πως η μετάλλαξη μεταφέρθηκε από τους εργαζόμενους. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν εντοπιστεί δύο κρούσματα σε εργαζόμενους του Γηροκομείου.

Να σημειωθεί πως από τους 55 εργαζόμενους έχουν εμβολιαστεί μόλις οι 20 και στα τέσσερα θετικά τεστ στους εργαζόμενους, το ένα αφορά μια υπάλληλο που είχε ήδη νοσήσει και είχε υποβληθεί στην πρώτη δόση του εμβολίου. Τα άλλα τρια κρούσματα στο προσωπικό αφορούν μια εργαζόμενη που είχε νοσήσει και δεν είχε εμβολιαστεί, ενώ οι άλλες δυο εργαζόμενες ήταν ανεμβολίαστες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook