H χορεύτρια της Φουρέιρα έσωσε ένα άλογο από τη φωτιά και η περιγραφή της συγκλονίζει
Η Ιζαμπέλα, η νεαρή χορεύτρια της Ελένης Φουρέϊρα ήταν μια από τους πολλούς που βοήθησε στην κατάσβεση της φωτιάς,
Η Ιζαμπέλα έτρεξε μαζί με άλλους, να βοηθήσει στην πυρκαγιά που ξέσπασε στο βουνό στην Πετρούπολη.
Εκεί βρέθηκε μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα: Μια αυθαίρετη φάρμα , όπου οι ιδιοκτήτες είχαν εξαφανιστεί και πολλά ζώα , ανάμεσα τους κι ένα λευκό άλογο, είχαν αφεθεί στην τύχη τους με τις φλόγες να πλησιάζουν.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Χωρίς δεύτερη σκέψη η νεαρή χορεύτρια αποφάσισε να σώσει το άλογο και η περιγραφή της συγκλονίζει:
«Απελπισία, θλίψη και πολλά νεύρα για το τι έζησα από κοντά σήμερα. Πήγαμε να βοηθήσουμε στο βουνό στην Πετρούπολη και βρήκαμε μια αυθαίρετη «φάρμα» με σκυλια, κότες, χήνες, κουνέλια και ένα άλογο. Εγώ έμεινα με αυτό το υπέροχο πλάσμα που μπόρεσε να με εμπιστευτεί να το βγάλω από εκεί μέσα πριν φτάσει η φωτιά.
Θέλω να εκφράσω την απόλυτη ντροπή που νιώθω για ένα σορό βλάκες που απλά ανέβαιναν πάνω όχι να βοηθήσουν αλλά να τραβήξουν φωτό, αλλά κ για ΚΑΠΟΙΟΥΣ απαράδεκτους «πυροσβέστες» και ανθρώπους του δήμου που δεν μας βοήθησαν καθόλου να βγάλουμε όλα αυτά τα ζωάκια από εκεί μέσα.
Από την άλλη όμως νιώθω μεγάλη συγκίνηση και τολμώ να πω χαρά που είδα τόσους νέους να παλεύουν με κατσίκες πάνω στις πλάτες τους και να κουβαλάνε κλουβιά με ζώα για να τα βγάλουμε όλα από εκείνη την κόλαση.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ πάει στα δυο αγόρια @tserkos_z που με βοήθησαν να κατεβάσουμε το άλογο μέχρι το πάρκο, νιώθω περήφανη για τους φίλους μου @tasosxiarcho @periklis__petrakis @andixhuma @con_ep που μετέφεραν και έσωσαν τόσα ζωάκια και θαυμασα την απίστευτη ηρεμία, γνώση και βοήθεια που πρόσφερε η @aggelina_gein .
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μαζί απομακριναμε το άλογο μέχρι το πάρκο, περιμέναμε με της ώρες μέχρι να ανταποκριθεί κάποιος και να μας φέρει φορτηγό για το άλογο. Ήρθε ένα πολύ γλυκο ζευγάρι, με τα χίλια ζόρια βάλαμε το άλογο μέσα αλλά δυστυχώς γλίστρισε μέσα στο φορτηγό όποτε το βγάλαμε και κάτσαμε στην πλατεία με το άλογο μέχρι τη 1 το πρωί, όταν επιτέλους ηρθε να σώσει την ημερα ο φανταστικός κύριος Αλέξανδρος που βοήθησε να μεταφέρουμε με το κατάλληλο φορτηγάκι το αλογάκι μας στον Μαρκόπουλο.
Τα κλάμματα βγήκαν όταν γύρισα σπίτι. Πονάω παρά πολύ για την χώρα μου, την φύση που τόσο αγαπώ, τον κόσμο που χάνει τα πάντα γυρω του, και τα αβοήθητα ζωάκια. Θέλω να πιστέψω σε ενα καλυτερο αυριο».
Δείτε τη συγκλονιστική της ανάρτηση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το αλογάκι είναι πλέον ασφαλές και βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ΕΣΠΙ:
Ολες οι Ειδήσεις
- ΑΕΚ – ΟΦΗ 2-1: Ανατροπή κορυφής στην OPAP Arena με Γιόβιτς και τις αλλαγές του Νίκολιτς
- Ο τιμοκατάλογος των ναρκωτικών που πωλούσαν στα σχολεία , ο «Φρατέλο» , οι σοκαριστικοί διάλογοι του αρχηγού του κυκλώματος με τους ανήλικους και τα βασανιστήρια – Βίντεο
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Νίκη των Θεσσαλονικέων στην Τούμπα με σκόρερ τους Κωνσταντέλια και Μύθου
- Ιωάννα Τούνη: «Από αυτή τη χρονιά, κρατάω αυτό» – Οι φωτογραφίες που ξεχώρισε
- Ελένη Βουλγαράκη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Φώτη Ιωαννίδη – «Θα είμαι δίπλα του φέτος τα Χριστούγεννα» (βίντεο)
- Χειμερινό ηλιοστάσιο: Απόψε η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου – Ξεκινά και επίσημα ο χειμώνας – Δείτε βίντεο από τις τελετές στο Στόουνχεντζ
- Λευτέρης Πανταζής: Παραμένει στο νοσοκομείο – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες (βίντεο)
- ΑΕΛ Novibet – Ατρόμητος 0-0: Λευκή ισοπαλία στη Λάρισα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook