Ελπίδες από τη Pfizer – Μπουρλά: Στη 2η φάση δοκιμών το φάρμακο για την Covid-19
Την έναρξη της δεύτερης φάσης των δοκιμών για το φάρμακο της Pfizer κατλα του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Ελληνικής καταγβγής, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Άλμπερτ Μπουρλά.
Ο Άλμπερτ Μπουρλά ανέφερε ότι η Pfizer «προχωράει στη δεύτερη φάση των δοκιμών για το αντιικό της φάρμακο, που προορίζεται για την αντιμετώπιση του κορονοϊού σε συμπτωματικούς ενήλικες που δεν ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου και δεν έχουν νοσηλευτεί». Για να νικήσουμε τον ιό θα χρειαστούμε τόσο τα εμβόλια όσο και τα φάρμακα» σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer.
Το συγκεκριμένο φάρμακο θα λαμβάνεται από το στόμα.
Στη δεύτερη φάση των δοκιμών μετέχουν 1.140 εθελοντές.
Η εταιρεία είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι το φάρμακο αυτό θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο στην αγορά ακόμα και στα τέλη του 2021.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιωάννα Τούνη: Στις Μαλδίβες για τα γενέθλια της – H ξενάγηση στην εντυπωσιακή βίλα της με θέα που κόβει την ανάσα – Βίντεο
- Κλέλια Ανδριολάτου: Έκανε γιόγκα με το μαγιό της στον Αχέροντα – Βίντεο
- Μήλος – Η ΥΠΑ διαπίστωσε κενό στον νόμο για την προσγείωση του ελικοπτέρου στο Σαρακήνικο – Παρέμβαση Εισαγγελέα (βίντεο)
- Ιράν: Στη δημοσιότητα αμφιλεγόμενο βίντεο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ μετά τη συνάντηση με Πεζεσκιάν, εν μέσω φημών για το αν βρίσκεται στη ζωή
- Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πόζαρε στην Πάρο με μαύρο μπικίνι – Φωτογραφίες
- Μήλος- Απίστευτο: Ελικόπτερο προσγειώθηκε στο Σαρακήνικο για να κάνουν μπάνιο οι επιβάτες του – Βίντεο
- Ασθενής ξυλοκόπησε νοσηλεύτρια στα Επείγοντα του Ερυθρού Σταυρού – Tην άρπαξε από τα μαλλιά και τη χτύπησε σε πόρτες – Η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ
- Σε έξαρση ο ιός του Δυτικού Νείλου στην Αττική – 6 θάνατοι τις τελευταίες ημέρες – Τι πρέπει να προσέχουμε – Τα συμπτώματα (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook