Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της σύλληψης του μοντέλου και πρώην παίκτρια του Power of Love για διακίνηση 7,8 κιλών κοκαίνης.

Το γνωστό μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου συνελήφθη χθες (09.09.2021) στη Νέα Σμύρνη, ύστερα από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής καθώς στην κατοχή του συντρόφου της, Δημήτρη Ρεγγινίδη, πρώην ποδοσφαιριστή βρέθηκαν 7,8 κιλά κοκαίνη.

Και οι δύο τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε ποινική δίωξη σε βαιμό κακουργήματος και πήραν προθεσμία να απολογηθούν.

Την ίδια ώρα ο πρώην ποδοσφαιριστής και σύντροφος του της παίκτριας του ριάλιτι Power of Love παίρνει πάνω του όλη την ευθύνη λέγοντας ότι εκείνη δεν έχει καμμία σχέση με τα ναρκωτικά.

Μέσω του συνηγόρου του, ο σύντροφος του μοντέλου υποστηρίζει ότι ο ίδιος, χωρίς συνεργό, μετέφερε την ποσότητα των ναρκωτικών, καθώς υποχρεώθηκε. Ισχυρίζεται επίσης, αποσείοντας πλήρως τις ευθύνες από τη σύντροφό του και συγκατηγορούμενη, ότι δεν είχε ιδέα ούτε εμπλοκή για το περιστατικό.

Η δήλωση του συνηγόρου του, Σταύρου Γεωργόπουλου:

«Ο εντολέας μου, στο πλαίσιο της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνο μόνος του, χωρίς κανέναν συνεργό, στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Η σύλληψη του μοντέλου και του συντρόφου της, έγινε ύστερα από πληροφορία που έφτασε στη Δίωξη σχετικά με τη διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, αλλά και των νοτίων προαστίων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Η επιχείρηση στη Νέα Σμύρνη έγινε χθες το απόγευμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τουαλέτα του σπιτιού τους, στο Παγκράτι, εντοπίστηκε 0,1 γραμμάριο κοκαΐνης, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι το γνωστό μοντέλο ξεφορτώθηκε και άλλη ποσότητα ναρκωτικών μέσα από το αποχετευτικό σύστημα. Επιπλέον, οι αρχές εκτιμούν ότι το ζευγάρι ήταν ένα κομμάτι ενός μεγάλου κυκλώματος, ωστόσο ακόμα βρίσκονται στην αρχή των ερευνών, προσπαθώντας να ξετυλίξουν το νήμα.

Τι λέει συγγενής του μοντέλου

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι συγγενικό πρόσωπο της Έλενας Πολυχρονοπούλου παρενέβη στην εκπομπή TLive στον Alpha και υποστήριξε ότι η ποσότητα της κοκαΐνης βρέθηκε στην κατοχή του συντρόφου της και όχι στην ίδια.
«Γράφετε συνελήφθη παίκτρια. Συνελήφθη ο σύντροφός της. Η κοπέλα την ώρα της σύλληψης ήταν στο σπίτι της. Όταν έγινε το ντου στο σπίτι βρέθηκε μια μικροποσότητα. Για προσωπική χρήση η ποσότητα που βρέθηκε στο σπίτι. Όχι της κοπέλας, ό, τι βρέθηκε έχει να κάνει με τον σύντροφό της. Το σπίτι είναι στο Παγκράτι», είπε ο συγγενής της 29χρονης.

Δείτε το χρονικό της σύλληψης και τις ανακοινώσεις της αστυνομίας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook