Μέσα στη μέση του δρόμου στη Ρόδο είχε στήσει καρτέρι και πυροβόλησε την31χρονη δασκάλα και πρώην φίλη του ένας 40χρονος άνδρας.

Μέρα μεσημέρι και ενώ η 31χρονη δασκάλα πάρκαρε το αυτοκίνητο της της στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι της Ρόδου, ο 40χρονος την πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και την σκότωσε με δυο σφαίρες.

Στη συνέχεια ετράπη σε φυγή και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο που σκότωσε την 31χρονη στο σπίτι του όπου η Αστυνομία βρήκε και σημείωμα που έγραφε: «Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω»…

«Το θύμα έμενε αρκετά κοντά στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία», λένε πηγές της αστυνομίας. Η άτυχη γυναίκα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της στην οδό Μόσχας, όταν άλλο όχημα πλησίασε στο σημείο και ένας άνδρας την πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα.

Ο 40χρονος δράστης, αλουμινάς στο επάγγελμα, μετά τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του έβαλε τέλος στη ζωή του στην οικία του, στον οικισμό Θεοτόκος της Ρόδου.

Η νεαρή γυναίκα δέχθηκε δυο πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό της. Ο δράστης φέρεται να διέφυγε με νοικιασμένο αυτοκίνητο που σύμφωνα με τις μαρτυρίες οδηγούσε συνεργός του.


Το θύμα ήταν δασκάλα σε τμήμα ειδικής αγωγής, είχε προσωπική σχέση με τον δράστη την οποία φέρεται να διέκοψε περίπου πριν από έναν μήνα.

«Ήταν έγκλημα πάθους»

Σε έγκλημα πάθους αποδίδουν τη δολοφονία της 31χρονης Δώρας στη Ρόδο, κάτοικοι του νησιού.
«Ακούστηκαν 2-3 πυροβολισμοί, μένω στα 25 μέτρα από το σημείο. Είδα κόσμο να τρέχει κατευθείαν και μία κοπέλα αιμόφυρτη. Σε δύο τρία λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο. Την κοπέλα φατσικά τη γνώριζα. Ήταν καθηγήτρια αγγλικών από τη Ρόδο. Γνωρίζω τη μητέρα της, έμενε μόνη της στο σπίτι. Είχε μία σχέση δύο μήνες, έγκλημα πάθους απ’ ότι λένε. Έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων στη Ρόδο ο δράστης», είπε στο MEGA ο Σάββας Δεσποτάκης, κάτοικος της περιοχής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook