Kαταγγελία φαρμακοποιού: «Μας έδωσαν ακόμα και 1000 ευρώ για ένα μαϊμού ράπιντ τεστ» [βίντεο]
«Το κάνουν με το σκεπτικό ότι θα γλιτώσουν για ένα εξάμηνο τα ράπιντ και θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι».
Στην αποκάλυψη ότι έχουν σημειωθεί περιστατικά πολιτών που προσέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά για την απόκτηση ψευδώς θετικού ράπιντ τεστ, προέβη ο φαρμακοποιός Κώστας Μανωλόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.
Συγκεκριμένα, ο φαρμακοποιός δήλωσε πως σε δύο περιπτώσεις στην επαρχία , πολίτες προσέφεραν σε φαρμακοποιούς από 500 μέχρι και 1000 ευρώ για να τους δηλώσουν ψευδώς θετικά ράπιντ τεστ. «Το κάνουν με το σκεπτικό ότι θα γλιτώσουν για ένα εξάμηνο τα ράπιντ και θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι», πρόσθεσε.
Παράλληλα, ο κ. Μανωλόπουλος τόνισε ότι συνάδελφοί του δέχονται συστηματικά ενοχλήσεις μέσω τηλεφώνου από άτομα που συνήθως δεν τα γνωρίζουν προσωπικά και τους ζητούν να «ολοκληρώσουν» το τεστ δίχως να προσέλθουν, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι είναι δήθεν αθλητές και χρειάζονται σε συχνή βάση να κάνουν τεστ και δεν προλαβαίνουν.
Υπό τον φόβο ότι θα βγουν θετικοί, εξήγησε ο φαρμακοποιός, δίνουν 20 ευρώ ώστε να δηλωθεί το εικονικό τεστ τους ως αρνητικό.
«Φοβούνται ακόμα και το 1% της θετικότητας και για αυτό προβαίνουν σε παραβατικές συμπεριφορές βάζοντας σε κίνδυνο συναδέλφους μου», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Ωστόσο, φαρμακοποιός δήλωσε πως δεν έχει αναφερθεί καμία επώνυμη καταγγελία μέχρις στιγμής εντός του φαρμακευτικού συλλόγου.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Chef στην κουζίνα σας» με τον Βαγγέλη Δρίσκα: HachisParmentier, τιραμισούκι και πορτοκαλόπιτα με κανταΐφι – Σάββατο και Κυριακή στις 14:45 στο OPEN
- LINGO: Το παιχνίδι-μανία επιστρέφει στο Star με τον Νίκο Μουτσινά! Πρεμιέρα Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 18.25 στο Star
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν μου λείπει ιδιαίτερα η τηλεόραση, έχω αφοσιωθεί στα παιδάκια μου
- Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι – «Πέντε χρόνια μιας τρελής διαδρομής…» – Φωτογραφίες
- Stoiximan Super Cup 2026: Ένα διήμερο έντονης μπασκετικής δράσης- Σάββατο 26 και 27 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΪ
- Κουλκουδίνας: «Όποιος δεν αντέχει να πληρώνει για καύσιμα να χρησιμοποιεί τα μέσα μεταφοράς», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και προκάλεσε αντιδράσεις (βίντεο)
- Έκρηξη στην Πλάκα: Αγωνία και ολονύχτια μάχη για τους 6 αγνοούμενους – Βρέθηκαν τσάντα, βαλίτσα και διαβατήρια των τουριστών στα συντρίμμια του κτιρίου (βίντεο)
- «Μπλε Ώρες»: Ο Άγγελος γίνεται έξαλλος με την Εύα – Απόψε, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook