Μετά την Δήμητρα Αλεξανδράκη, η επόμενη διάσημη κοπέλα που ξέσπασε στα social media ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη.

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε σουΐτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης μετά την καταγγελία για βιασμό 24χρονης.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στην υπόθεση εμπλέκεται γόνος πολύ γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Αθήνας αλλά και γνωστά ονόματα της Θεσσαλονίκης.

Δύο βδομάδες μετά την καταγγελία κι αφού συνελήφθη για τον βιασμό ένας 27χρονος από την Αθήνα, οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα προκαλεί…τσουνάμι νέων καταγγελιών, ενώ ήδη έχουν διαρρεύσει και τα ονόματα όσων συμμετείχαν στο πάρτι.

Μετά την Δήμητρα Αλεξανδράκη που απηύθυνε έκκληση μέσα από το Instagram όσοι ξέρουν κάτι για την υπόθεση να μιλήσουν στην αστυνομία, η επόμενη διάσημη κοπέλα που ξέσπασε στα social media ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η γνωστή youtuber και influencer ζήτησε από όλους να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια, ώστε να μπει επιτέλους ένα τέλος σε αυτή την κακουργηματική πράξη, με άνδρες να πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι «κτήματά» τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook