Στα χέρια των αστυνομικών Αρχών της Αλβανίας βρίσκεται εδώ από το μεσημέρι, 20χρονος Αλβανός καταζητούμενος για την εμπλοκή του στην δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού.

Ο 20χρονος Αλβανός, που κατηγορείται για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού φέρεται ως μέλος της ομάδας των 11 χούλιγκαν που σκότωσαν εν ψυχρώ τον 19χρονο φοιτητή.

Όπως είπε ο δικηγόρος του, ο 20χρονος μαζί με τον πατέρα του παραδόθηκε στην Κορυτσά και βρίσκεται πλέον στα χέρια της αλβανικής αστυνομίας, ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν και οι διαδικασίες για την έκδοση του με βάσει το διεθνές ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί σε βάρος.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ο 20χρονος μαζί με τον πατέρα και την γιαγιά του διέφυγαν στην Αλβανία. Σήμερα Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, οκτώ ημέρες μετά την διαφυγή του στην Αλβανία και αφού οι αστυνομικές αρχές έχουν συλλάβει τους 10 από τους 11 εμπλεκόμενους στη δολοφονία του Άλκη, ο 20χρονος Αλβανός υποχρεώθηκε να παραδοθεί και συνελήφθη στην Κορυτσά.

Ο 20χρονος Αλβανός ανέφερε στις πρώτες του λέξεις στους αστυνομικούς πως ήταν στο σημείο της επίθεσης αλλά δεν σκότωσε τον 19χρονο. «Ήμουν στο περιστατικό αλλά δεν τον σκότωσα εγώ», είπε στους αστυνομικούς.

Τι είπε ο συνήγορος υπεράσπισης του 20χρονου για την πρόθεση του πελάτη να παραδοθεί

«Η πρόθεση του εντολέα μου είναι να εμφανιστεί ενώπιον των Ελληνικών Αρχών. Είναι συντετριμμένος για το γεγονός. Είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του. Ο εντολέας μου είχε περιφερειακό ρόλο. Εκφράζει τα συλλυπητήρια του. Το γεγονός ότι εμφανίζεται μόνος του έχει ενδιαφέρον. Έχει να δώσει εξηγήσεις όσον αφορά το ρόλο του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο συνήγορός του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook