Euroferry Olympia: Τέσσερις συνολικά νεκροί έχουν ανασυρθεί από το καμένο πλοίο
Τέσσερις συνολικά οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Euroferry Olympia που ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι του Αστακού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η σορός που ανασύρθηκε το πρωί σήμερα και αναμένεται να ταυτοποιηθεί στο νοσοκομείο του Ρίου, ανήκει σε έναν από τους Έλληνες αγνοούμενους. Ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο πλοίο ανήλθε στους τέσσερις ενώ οι διασωθέντες στους 281.
Η διαδικασία των ερευνών από άνδρες της ΕΜΑΚ στο εσωτερικό του πλοίου προχωρά ενώ το άνοιγμα του καταπέλτη θα γίνει όταν πέσουν οι τιμές του διοξειδίου του άνθρακα στο εσωτερικό και δεν θα υπάρχει κίνδυνος μίας νέας αναπύρωσης της φωτιάς.
Tο «Euroferry Olympia», στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου βορειοανατολικά της Ερεικούσας, ρυμουλκήθηκε χθες στο λιμάνι του Αστακού.
Ολες οι Ειδήσεις
- Διαμαντής Καραναστάσης: Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ – Τουπήραν το δίπλωμα, «έπεσε» πρόστιμο 350 ευρώ
- Δέσποινα Βανδή: Στην κουζίνα με τον 18χρονο γιο της, Γιώργο Νικολαΐδη – Βίντεο
- Θοδωρής Μαραντίνης: “Με στενοχωρεί που η κοινή γνώμη περιστρέφεται γύρω από τα προσωπικά μου” (βίντεο)
- Ο διάσημος βιολιστής και διευθυντής της ορχήστρας Γιόχαν Στράους, Αντρέ Ριέ έπαιξε τα ελληνικά κάλαντα των Χριστουγέννων – Βίντεο
- Γεωργιάδης για Κωνσταντοπούλου: «Με είπε επίτηδες παιδοβιαστή, της έστειλα εξώδικο, να ζητήσει συγνώμη, θα της κάνω αγωγή»
- «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη – Απόψε τα μεσάνυχτα με θέμα το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις, κλείνουν και τις παρακαμπτήριες οδούς – «Όχι σε διάλογο με την κυβέρνηση» (βίντεο)
- Η Ελλάδα παρέλαβε την πρώτη Belharra – Δένδιας: Δημιουργούμε το ισχυρότερο Πολεμικό Ναυτικό της ιστορίας του ελληνισμού (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook