Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη , καθώς ο ειδικός πραγματογνώμονας της οικογένειας, θεωρεί πιθανό το σενάριο της ανθρωποκτονίας.

Ο ειδικός πραγματογνώμονας θεωρεί ότι είναι πολύ δύσκολο ο Σήφης Βαλυράκης να  έχει τραυματιστεί θανάσιμα από την προπέλα του δικού του σκάφους.

Σύμφωνα με το MEGA, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας,  Αναστάσιος Δέδες, υποστηρίζει ότι για να είχε συμβεί κάτι τέτοιο, θα έπρεπε ο άτυχος άντρας να κάθεται στην πλώρη του σκάφους του, κάτι που δεν προκύπτει από τα στοιχεία.

Η εκτίμησή του είναι ότι κάτι βίαιο, κάτι που δε μπορούσε να αντιμετωπίσει, έριξε τον Σήφη Βαλυράκη στη θάλασσα. Τι μπορεί να ήταν αυτό; Απαντήσεις αναμένονται από την ιατροδικαστική έκθεση.

Παράλληλα και ο διορισμένος από την εισαγγελία Χαλκίδας πραγματογνώμονας, ζητάει να διοριστεί και δεύτερος πραγματογνώμονας για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Σύμφωνα με το MEGA, οι ψαράδες της Ερέτριας, είναι διατεθειμένοι να κινηθούν νομικά κατά μάρτυρα, που όπως λένε έκανε ανακριβή κατάθεση που τους δυσφημεί και τους εμπλέκει σε μια υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook