Αναμένεται εισαγγελική εντολή για την εκταφή της Τζωρτζίνας προκειμένου να ανακτηθεί το τάμπλετ της μετά την αποκάλυψη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου το έθαψε μαζί με την κόρη της.

Η Αγγελική Νικολούλη στο «Φώς στο Τούνελ» αποκάλυψε την Παρασκευή ότι η 9χρονη Τζωρτζίνα θάφτηκε στην Πάτρα μαζί με το αγαπημένο της τάμπλετ μετά από απαίτηση της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η μακάβρια πληροφορία επιβεβαιώθηκε από το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία της Τζωρτζίνας. Δείτε εδώ το ρεπορτάζ και το βίντεο 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, ζήτησε να ταφεί μαζί με την κόρη της και το τάμπλετ με το επιχείρημα ότι «έπαιζε συνεχώς με αυτό όταν ζούσε η Τζωρτζίνα».

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών θέλουν να διαπιστώσουν αν γίνονταν αναζητήσεις από το tablet για κεταμίνη και αν κρύβονται άλλου είδους σκοτεινά μυστικά, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο δρόμο της πλήρους διαλεύκανσης.

Το tablet θα μεταφερθεί στα εγκληματολικά εργαστήρια και θα γίνει φύλλο και φτερό. Στα ίδια εργαστήρια βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη και το κινητό τηλέφωνο της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, έχει ήδη ενημερωθεί για την εξέλιξη, χωρίς να έχει  σχολιάσει το οτιδήποτε. Όπως μετέδωσε ο Alpha η εκταφή θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες κλιμάκια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα κατά την οποία κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων σταθεροί και φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Τα ευρήματα έχουν οδηγηθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., για να αναζητηθούν επικοινωνίες και περιηγήσεις της 33χρονης μητέρας στο διαδίκτυο τα επίμαχα χρονικά διαστήματα πριν και μετά τον θάνατο κάθε παιδιού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook