Μια ακόμη μακάβρια ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου είδε το φώς της δημοσιότητας, μετά το θάνατο της Μαλένας, του δεύτερου κοριτσιού της στην Πάτρα.

Η Ρούλα κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας με κεταμίνη ενώ η αστυνομία ερευνά την εμπλοκή της και στο θάνατο των άλλων δύο κοριτσιών της στην Πάτρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά «ανέβαζε» πληροφορίες, φωτογραφίες και αφιερώσεις για την οικογένεια της.

Στη σημερινή εκπομπή του Open παρουσιάστηκε μια ακόμα ανάρτηση της ίδιας μετά το θάνατο της Μαλένας όπου η ίδια δημοσιεύει το μνήμα της γιαγιάς της και το συνοδεύει με το εξής κείμενο: «Σου έχω στείλει την καλύτερη παρέα…Πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένη γιαγιά μου πρόσεχέ την όπως πρόσεχες και μεγάλωσες και εμάς…».

Το Σάββατο έγινε γνωστό πως λίγο μετά τον θάνατο της Μαλένας, έκανε μια ανάρτηση που έμοιαζε σα να προανήγγειλε τους θανάτους των παιδιών. «Κράτα θεέ μου τον παράδεισο δροσερό, θα έρθουν τα παιδιά να παίξουν», έγραφε όπως είχε αποκαλύψει το MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook