Πάτρα: Διατάχτηκε κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας
Δύο εισαγγελείς αναλαμβάνουν την κατεπείγουσα έρευνα για το θάνατο των άλλων δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη , της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας, από την Πάτρα.
Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου απολογείται για την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, οι δικογραφίες για τους θανάτους των δύο κοριτσιών της οικογένειας , της Μαλένας και της Ίριδας , από την Πάτρα , περνούν στα χέρια δύο εισαγγελέων, οι οποίοι θα διενεργήσουν κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση με εντολή η έρευνα να ολοκληρωθεί τάχιστα.
Οι δυο εισαγγελείς στο πλαίσιο της έρευνάς τους αναμένεται να κάνουν φύλλο και φτερό τους ιατρικούς φακέλους των δυο παιδιών, όπως και να καλέσουν για κατάθεση τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που ενεπλάκησαν στις δυο υποθέσεις. Παράλληλα, θα διερευνήσουν όλες τις δυνατότητες από πλευράς ιατρικών εξετάσεων σε όργανα των δυο παιδιών ώστε να προχωρήσει άμεσα η έρευνα.
Η Μαλένα, ήταν το πρώτο παιδί της οικογένειας που πέθανε τον Ιούλιο του 2019 και ακολούθησε ο θάνατος της Ίριδας που ήταν μόλις 6 μηνών.τον Μάρτιο του 2020.
Υπενθυμίζεται ότι στο θάνατο της Ίριδας αίσθηση έχει προκαλέσει εκτός το έκζεμα γύρω από το στόμα του βρέφους που επισημαίνεται στην ιατροδικαστική έκθεση ως δερματίτιδα, και συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «πέριξ των χειλέων παρατηρούνται ευρήματα ενδεικτικά δερματίτιδος εξ επαφής / εκζεματοειδούς αντίδρασεως (τα χείλη εμφανίζουν στοιχεία αποξήρανσης)» αλλά και το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια του μωρού μετά το θάνατο του με σταγόνες αίμα.
Όσον αφορά το θάνατο της Μαλένας, προβληματισμό έχουν προκαλέσουν, οι «δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα» που καταγράφει η ιατροδικαστική έκθεση, εύρημα που τώρα αναμένεται να εξεταστεί, υπό το νέο πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων.
Ολες οι Ειδήσεις
- Και οι κρίσιμες ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές είναι στον ΣΚΑΪ
- Εκλογές στο Ισραήλ – Exit polls : Νετανιάχου και Άιζενκοτ σε αδιέξοδο καθώς και τα δύο μπλοκ δεν καταφέρνουν να εξασφαλίσουν πλειοψηφία
- Pizza Fan: Προφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτης Κωνσταντίνος Αντάρας – Σε κατ’ οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι» ο υπαρχηγός Δημήτρης Ηλιόπουλος
- «THE BALLBOYS»: Η νέα post game εκπομπή του ΣΠΟΡ FM TV
- Οι Αθλητικές Ακαδημίες Allwyn στο 8ο KIDOT Festival: Μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία για παιδιά και γονείς
- Οι«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Σαρδηνία, αυτή την Κυριακή στις 17:30, στο OPEN
- Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή για ψευδή καταμήνυση, η γυναίκα που είχε καταγγείλει για βιασμό τον Πέτρο Φιλιππίδη – Οι δηλώσεις του ηθοποιού (βίντεο)
- Λαϊκό Λαχείο: Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου η ειδική κλήρωση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου – Στη μισή τιμή οι διαθέσιμοι λαχνοί και έπαθλο 150.000 ευρώ στον μεγάλο νικητή
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook