Οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα τρέχουν και οι τοποθετήσεις του Θανάση Κατερινόπουλου, για τα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν προκαλούν αίσθηση…

Με την Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, η υπόθεση της Πάτρας συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, καθώς όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο φως μέρα με την ημέρα.

Ο επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, μίλησε στο evima.gr, για την τραγική υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας στην Πάτρα. «Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα… Έρχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις…

Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο Μάνο Δασκαλάκη ο κ. Κατερινόπουλος, ανέφερε πως, «Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ενός ανθρώπου που είναι πονεμένος. Στις δηλώσεις του αναφέρετε συνεχώς για την Τζωρτζίνα, δεν έχασε ένα παιδί έχασε τρια όποιο δάχτυλο και να σου κόψουν πονάς το ίδιο, δεν έχει κάνει καμία αναφορά στα άλλα δύο παιδία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook