Την εντολή για την εκταφή της Τζωρτζίνας και την ανάσυρση του τάμπλετ είχε δώσει η 18η τακτική ανακρίτρια, λίγες ώρες μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σήμερα το πρωί στο κοιμητήριο του Αγίου Αθανασίου στηνν Πάτρα, έγινε η εκταφή για την σορό της 9χρονης Τζωρτζίνας. Στο κοιμητήριο, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, βρέθηκαν αστυνομικοί, ιατροδικαστής και εισαγγελέας, ο ιερέας που διάβασε το τρισάγιο, συγγενείς, άνθρωποι του Δήμου, αλλά και ιδιώτης ερευνητής, που ψάχνει απαντήσεις για τον θάνατο της σπιτονοικυράς του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 08:15 και το τάμπλετ πρόκειται να μεταφερθεί άμεσα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να φανεί εάν μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τον θάνατο της 9χρονης από την θανατηφόρα δόση κεταμίνης. Μετά την ανάσυρση του τάμπλετ οι ειδικοί θα ερευνήσουν αν τοποθετήθηκε εκεί για να κρυφτούν στοιχεία ή εάν οι γονείς της 9χρονης ήθελαν να αφήσουν στην τελευταία κατοικία της, το αγαπημένο της αντικείμενο.

Υπενθυμίζεται πως έπειτα από εντολή της 18ης ανακρίτριας, στο πλαίσιο της έρευνας για την δολοφονία της Τζωρτζίνας με κατηγορούμενη την προφυλακισμένη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, προχώρησε το άνοιγμα του τάφου ώστε να ανακτηθεί το ταμπλετ που είχε τοποθετηθεί μέσα στο φέρετρο της 9χρονης. Πριν την έναρξη της εκταφής τελέστηκε τρισάγιο. Παρούσα στη διαδικασία ήταν και η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα.

Δείτε βίντεο για το θέμα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook