Η Ρούλα μάλιστα εκείνη την εποχή, ήταν έγκυος στην Ίριδα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 6 μηνών στις 20 Μαρτίου του 2021.

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν καθημερινά νέα στοιχεία για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη τα τελευταία χρόνια και ιδίως μετά το θάνατο των παιδιών τους.

Αυτή τη φορά, ένα ακόμα βίντεο ήρθε στην επιφάνεια μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει το ζευγάρι -μόλις οκτώ μήνες μετά το θάνατο του πρώτου τους παιδιού- της 3,5 ετών κόρης τους Μαλένας τον Ιούλιο του 2019-, να διασκεδάζουν στο καρναβάλι της Πάτρας. Μπορεί εκείνη τη χρονιά λόγω κορονοϊού να μην έγινε επίσημα καρναβάλι, αλλά τα καταστήματα ήταν ανοιχτά και το εν διαστάσει ζευγάρι βρήκε την ευκαιρία να βγει και να διασκεδάσει.

Η 3,5 ετών Μαλένα, έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2019.

Λίγους μήνες μετά στις 2 Μαρτίου 2020, όπως θα δεις και στο βίντεο, ο Μάνος και η Ρούλα χορεύουν και τραγουδούν μαζί σε μαγαζί της Πάτρας.

Η Ρούλα μάλιστα εκείνη την εποχή, ήταν έγκυος στην Ίριδα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 6 μηνών στις 20 Μαρτίου του 2021.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook