Με εντατικούς ρυθμούς οι αστυνομικοί και η ανακρίτρια ερευνούν τις ηλεκτρονικές συσκευές της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Οι έρευνες εστιάζουν τώρα στο τι αναζητήσεις έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο, σε βάθος χρόνου προκειμένου να «δέσουν» την κατηγορία για τη Τζωτρζίνα αλλά και να ερευνήσουν το θρίλερ του θανάτου των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που βρίσκεται στη φυλακή για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας φέρεται να αρνείται να δώσει τους κωδικούς από το mail της στις Αρχές, οι οποίες αναζητούν τι έψαχνε στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει ο Alpha η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν συνεργάζεται με τους αστυνομικούς και αρνείται να τους δώσει τους κωδικούς της, προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η δουλειά των Αρχών στο «άνοιγμα» του υπολογιστή και του κινητού της έτσι ώστε να ερευνηθούν όλες οι αναζητήσεις που έχει κάνει στο διαδίκτυο.

Η αστυνομία μπορεί να βρει λύσει, αλλά χρειάζεται κάποιος χρόνος, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να ζητήσει και από άλλα μέλη της οικογένειας να δώσουν τους κωδικούς τους στο πλαίσιο της έρευνας.

Σύμφωνα με τον Alpha οι αρχές θεωρούν επιβαρυντικό στοιχείο τη μη συνεργασία της Ρούλας Πισπιρίγκου και αστυνομικές πηγές φέρεται να λένε: «αφού δεν έχει να κρύψει κάτι, γιατί δεν μας δίνει τους κωδικούς;».

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες από τις αστυνομικές έρευνες έχει φανεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε φαρμακευτικές ουσίες, ενώ η Google της είχε προωθήσει διαφήμιση για κεταμίνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook