Νέες πληροφορίες βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για τις συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και το Μάνου Δασκαλάκη.

Με βάση νέα στοιχεία που έρχονται στο προσκήνιο, από το δικηγόρο Ανδρέα Θεοδωρόπουλο φανερώνουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, διαχειριζόμενος τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς, αμελούσε να πληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Και ενώ συνεχίζεται η προκαταρκτική εξέταση για τον θάνατο της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του Μάνου και της Ρούλας, αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο εκταφής της σπιτονοικοκυράς σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να επιβεβαιώσουν ότι ο θάνατος της 69χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, παρά το γεγονός ότι έχει παρέλθει διάστημα 19 μηνών από τον θάνατο της Ευγενίας Κούτρα- Θεοδωροπούλου, οι αρχές ίσως βρουν σημαντικά στοιχεία, από μια ενδεχόμενη εκταφή, που θα λύσουν το μυστήριο.

Ελπίζουν, ειδικότερα, ότι θα βοηθηθούν από τρίχες της κεφαλής της και από χόνδρους που ενώνουν τα οστά, για να διακριβωθεί αν ο θάνατος της 69χρονης οφείλεται πράγματι σε προχωρημένη σηψαιμία ή σε κάτι άλλο.
Με βάση νέα στοιχεία που έρχονται στο προσκήνιο, φανερώνουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, διαχειριζόμενος τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς, αμελούσε να πληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Ο δικηγόρος συγγενών της εκλιπούσας Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αποκαλύπτει ότι «απ’ όταν απέκτησε ο Δασκαλάκης το πληρεξούσιο το 2017, ουδέποτε κατέβαλε δόσεις στην τράπεζα ενός στεγαστικού δανείου σπιτονοικοκυράς». Αντίθετα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η ηλικιωμένη στο προγενέστερο διάστημα ήταν συνεπής στη δανειακή της υποχρέωση, αφού προέκυπτε αυτή η δυνατότητα από το γεγονός ότι λάμβανε δύο συντάξεις 1.500 € μηνιαίως.

«Η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή νωρίτερα από την ώρα της γιατί εκείνοι που την φρόντιζαν την παραμελούσαν», είναι μια από τις επισημάνσεις του κ. Θεοδωρόπουλου, που «κουμπώνει» με καταθέσεις οι οποίες έχουν ήδη γίνει στο πλαίσιο της προκαταρτικής εξέτασης.

Παράλληλα, μία ακόμη μάρτυρας, περίοικος της σπιτονοικοκυράς και της οικογένειας Δασκαλάκη – που όμως φοβάται να καταθέσει- κρίνεται σκόπιμο να ξεπεράσει τις φοβίες της, γιατί τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή τη – με βάση όσα έχει πει στον περίγυρό της- χαρακτηρίζονται «καταλυτικού χαρακτήρα» ώστε να φωτισθούν κρίσιμες πτυχές της υπόθεσης.

Λίγο προτού η 69χρονη μεταφερθεί, με ασθενοφόρο, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών αναφέρεται ότι παραδόθηκαν στα χέρια της Ρούλας Πισπιρίγκου η ατζέντα, το κινητό τηλέφωνο κι ένας φάκελος με χρήματα της Ευγενίας – Κούτρα Θεοδωροπούλου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook