Φωτογράφισε σκληρό lockdown στην Αττική ο υπουργός Υγείας...

Σύντομο αλλά ολικό lockdown στην Αττική, όπως εκείνο του περασμένου Μαρτίου, θα εισηγηθεί ο Βασίλης Κικίλιας στην περίπτωση που και τα σημερινά στοιχεία είναι ανησυχητικά.

«Θα εισηγηθώ καθολικό lockdown στην Αττική» δήλωσε ο Βασίλη Κικίλιας μιλώντας το πρωί της Τρίτης (09.02.2021) στο OPEN. Όλα θα κριθούν από τα κρούσματα, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να κλείσουν ξανά τα σχολεία.

Ήταν δεδομένο πως το σκληρό lockdown ήταν προ των πυλών. Άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Αιμίλιος Λιάτσος στη χθεσινοβραδινή εκπομπή Kontra24, o Σωτήρης Τσιόδρας έχει προτείνει αυτή τη λύση από την Παρασκευή, κατά τη μαραθώνια σύσκεψη των ειδικών λοιμωξιολόγων…

Ασφυκτική είναι η πίεση στο ΕΣΥ. 10 από τις 15 νέες διασωληνώσεις είναι στην Αττική. Ενώ καταγράφονται δύο εισαγωγές ανά ένα εξιτήριο.

Ο υπουργός έδωσε και στοιχεία του ΕΚΑΒ για τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με τα οποία στις 6 Φεβουαρίου οι διασωληνώσεις ήταν 231, την επόμενη μέρα έγιναν 245 και χθες 260. «Δηλαδή, 15 την ημέρα παραπάνω, οι 10 εξ αυτών στην Αττική, που σημαίνει ότι μια μονάδα ΜΕΘ την καταλαμβάνουμε σε μια μέρα», τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook