Καταγγελία σοκ πατέρα – «Δέρνουν καθημερινά τον γιο μου» [βίντεο]
![Καταγγελία σοκ πατέρα – «Δέρνουν καθημερινά τον γιο μου» [βίντεο]](https://www.bigpost.gr/wp-content/uploads/2022/05/32-2-1024x501.jpg)
Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τη βία μεταξύ ανηλίκων, ακόμα και παιδιών δημοτικού, τα οποία ξυλοκοπούνται και μαχαιρώνονται εντός του σχολικού χώρου.
Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, πατέρας ανηλίκου από τη βόρεια Ελλάδα, καταγγέλλει ότι ο γιος του τα τελευταία χρόνια πέφτει καθημερινά θύμα bullying
«Δυόμιση, τρία χρόνια τώρα πέφτει συνέχεια θύμα bullying», αναφέρει ο πατέρας, με τους ανηλίκους μάλιστα να μη διστάζουν να μαχαιρώσουν τον γιο του για ένα παιχνίδι.
«Το θέμα του bullying δεν σταματάει παρόλο που έχω έρθει σε επικοινωνία με το σχολείο και την πρωτοβάθμια. Κατά κύριο λόγο αντιμετωπίζει καθημερινό ξυλοδαρμό για λόγους αστείους, όπως ότι κούνησε την καρέκλα του ή γύρισε το κεφάλι του προς τα πίσω ή ότι πήγε να παίξει και δε θέλουν να παίζει».
«Μιλάμε για παιδιά τετάρτης, πέμπτης και έκτης δημοτικού», λέει ο αναστατωμένος πατέρας ο οποίος σημειώνει ότι ο γιος του όταν πέφτει θύμα επίθεσης, απαντά.
«Όταν τον χτυπάνε, αντιδράει».
Το αποκορύφωμα ήταν το μαχαίρωμα το οποίο του προκάλεσαν με φαλτσέτα «εντός του σχολικού χώρου, εκτός σχολικού ωραρίου».
«Σε γενικές γραμμές είμαστε ήπιων τόνων, δε θέλουμε να προκαλούμε εντάσεις αλλά αυτό έχει και το όριό του. Όταν μας προκαλούν, αντιδράμε. Έχω κάνει τεράστια υπομονή, πολύωρες συζητήσεις με τη διοίκηση του σχολείου με μηδενικό αποτέλεσμα. Δε θα σταματήσω αν δεν σταματήσει η όλη κατάσταση», κατέληξε ο πατέρας.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Η γη της ελιάς»: Επιστρέφει στο MEGA στις 21 Σεπτεμβρίου – Η Αθηνά ζητά διαζύγιο από τον Τζον – Δείτε το τρέϊλερ
- Δράμα: Βίντεο – ντοκουμέντο από την θανατηφόρα επίθεση της αρκούδας στον ορειβάτη
- Βιτόρια: «Φεύγω με καθαρή συνείδηση έχοντας δώσει τον καλύτερο εαυτό μου»
- Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ – Βίντεο από τις ταινίες του
- “Η Χαμάς πρέπει να αφοπλιστεί και να απελευθερώσει ομήρους, αλλιώς «η Γάζα θα καταστραφεί», λέει ο Κάτζ, ενώ είναι σε εξέλιξη η χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ για την κατάληψη της πόλης
- Ανδρέας Λοβέρδος: Προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία
- Συνεργασία του Atlantic Council με τον Όμιλο Antenna
- Τέμπη: Πρόταση 996 σελίδων με 36 κατηγορουμένους από τον εισαγγελέα Εφετών της Λάρισας – Σφοδρές αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook