Ο 46χρονος γιός της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας στην Αίγινα, καθώς ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Ο 46χρονος γιός της 73χρονης Μαρίας Μπονίκου, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Αίγινα, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Ο δράστης του άγριου εγκλήματος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πειραιά για να του ασκηθεί ποινική δίωξη.

Η δολοφονία της 73χρονης προσδιορίζεται στις 20:00-21:00, το βράδυ της Παρασκευής ενώ η ηλικιωμένη βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, ημίγυμνη σε ύπτια θέση, με μια σακούλα στο κεφάλι.

O δράστης σκότωσε τη μητέρα του χρησιμοποιώντας δυο μαχαίρια, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.
Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και αφού περιπλανήθηκε λίγες ώρες κατέληξε έξω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα.

Εκεί, στη μια τα ξημερώματα οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία καθώς ο μητροκτόνος, είχε βάλει δυνατά τη μουσική, τραγουδούσε και έκανε φασαρία.

Ο 46χρονος γιος της προσήχθη από την πρώτη στιγμή και ανακρινόταν καθώς εθεωρείτο ο βασικός ύποπτος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη δολοφονία της ηθοποιού στην Αίγινα

Το πρωί της Κυριακής, οι Αρχές εξέδωσαν ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο 46χρονος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Συνελήφθη χθες 4 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά».

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, ο 46χρονος γιος της ηθοποιού, το βράδυ της Παρασκευής (3/6) βρέθηκε στο λιμάνι να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση. Τότε, οι αστυνομικοί τον πλησίασαν, ενώ στη συνέχεια ο 46χρονος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Παρόλα αυτά, η αστυνομία δεν κατάφερε να συνεννοηθεί μαζί του, όπως είπαν στους συγγενείς της Μαρίας Μπονίκου όταν τους πήραν τηλέφωνο στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα, επειδή προσπαθούσαν να βρουν το τηλέφωνο του σπιτιού του 46χρονου.

Η ξαδέρφη της άτυχης ηθοποιού έδωσε το τηλέφωνο στην αστυνομία, ενώ εκείνη την ώρα είδε τα φώτα του σπιτιού της αναμμένα αλλά το πρωί στις 09:00, πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία για να μάθει τι έγινε, καθώς νωρίτερα, κατά τις 07:00 τα ξημερώματα, δεν είδε τη Μαρία Μπονίκου να πηγαίνει στο κοτέτσι της, όπως συνήθιζε.

Σύμφωνα με το Mega, ο 46χρονος είχε πάει στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο στην Αθήνα για ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη και έτσι οι συγγενείς σκέφτηκαν να ρίξουν μια ματιά στο σπίτι, για να δουν πώς είναι η μητέρα του.

«Πήγα μέσα και φώναξα, ”τη βρήκα”. Και πήγα κοντά και δεν μπορώ να το περιγράψω… Ήταν μέσα σε μία σακούλα», δήλωσε η συγγενής της που τη βρήκε μέσα στη λίμνη αίματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook