Ο 62χρονος άνδρας που βρέθηκε μαχαιρωμένος σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ.

Ο 62χρονος φέρει σοβαρά τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και για τον τραυματισμό του ειδοποίησε η σύντροφος του το ΕΚΑΒ που πήγε στο διαμέρισμα της οδού Σωκράτους στην Καλλιθέα τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου.

Η σύντροφος του 62χρονου μπήκε από την πρώτη στιγμή στο κάδρο των υπόπτων καθώς έπεσε σε αντιφάσεις κατά την κατάθεση της για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο 62χρονος άνδρας ενώ στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί ότι απείλησε με μαχαίρι τον πρώην σύζυγο της.

Η γυναίκα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που ανέλαβαν τη διαλεύκανση της υπόθεσης βρήκαν και το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην αιματηρή επίθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μαχαίρι ήταν κρυμμένο μέσα στο σπίτι.

Η γυναίκα είπε ότι ο 62χρονος πήγε τραυματισμένος στο διαμέρισμα της Καλλιθέας ενώ οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν κυλίδες αίματος στη γύρω περιοχή παρά μόνο μέσα σε αυτό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού, ενώ οι γείτονες έκαναν λόγο για συχνούς καβγάδες και περιστατικά ξυλοδαρμού. Σημειώνεται πως ο 62χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Λαϊκού νοσοκομείου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook