Γκύζη: Εμφανίστηκε και συνελήφθη ο σύζυγος της 62χρονης που βρέθηκε νεκρή

Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται σε αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής έκθεσης για τις συνθήκες θανάτου της 62χρονης γυναίκας μέσα στο σπίτι της στου Γκύζη.
Στο μεταξύ εμφανίστηκε και παραδόθηκε στην Αστυνομία ο σύντροφος της 62χρονης γυναίκας , ο οποίος είχε ειδοποιήσει για το θάνατο της το ΕΚΑΒ αλλά όταν οι αστυνομικοί έφτασαν το σπίτι στους Γκύζη είχε φύγει και αναζητείτο για να καταθέσει.
Οι μέχρι στιγμής έρευνες δείχνουν πως δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Ο σύντροφος της 62χρονης υποστήριξε πως εξαφανίστηκε επειδή δεν έχει χαρτιά και φοβήθηκε την απέλαση. Ο Αλβανικής καταγωγής άνδρας συνελήφθη για παράνομη παραμονή στη χώρα, και μένει να φανεί εάν σκότωσε τη σύντροφό του ή όχι.
Υποστήριξε πάντως πως δεν φταίει αυτός, και πως η γυναίκα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και πέθανε ξαφνικά.
Οι μέχρι στιγμής έρευνες δείχνουν πάντως πως δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο όλα θα τα ξεκαθαρίσει η ιατροδικαστική εξέταση.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κ. Τασούλας: «Να διατηρήσουμε ακλόνητο το οικοδόμημα της μεταπολίτευσης» – Απουσίες από τη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο – «Μουδιασμένα» χαμόγελα και πόλωση
- Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ για το 2025 – Δείτε αναλυτικά τους πίνακες με τα αποτελέσματα
- Ελένη Φουρέιρα: Νέες φωτογραφίες με μαγιό και σορτσάκι από τις διακοπές της – «Μη με ενοχλείτε, είμαι εκτός»
- Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύψεις για τον χωρισμό από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Άν είχα χαλάσει χατίρια νωρίτερα, θα είχα δει πράγματα…» (βίντεο)
- Αυτοκίνητο «εισέβαλε» σε σούπερ μάρκετ στην Πέτρου Ράλλη – Τρεις τραυματίες ανάμεσά τους δύο μικρά παιδιά (βίντεο)
- Kαύσωνας: Drone καταγράφει 153°C σε οροφή αυτοκινήτου στη Λένορμαν και 70°C στην Ομόνοια
- Ιωάννα Τούνη: «Πρέπει να πάω σε γιατρό γιατί είμαι δύο εβδομάδες ολοένα και χειρότερα» (βίντεο)
- Big Brother: Οι επισκέψεις γίνονται πιο προσωπικές! – Απόψε στις 23.15 στον ΣΚΑΪ -Δείτε το τρέιλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook