Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες και επικίνδυνη οδήγηση που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου , αντιμετωπίζει ο ο φίλος του 18χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα.

Ο νεαρός άνδρας, 20χρόνων, συνελήφθη λίγες ώρες μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 18χρονο οδηγό που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε σένα δένδρο στη λεωφόρο Παπανικολή στο Χαλάνδρι.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής που διερευνούν τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου κατάφεραν να εντοπίσουν τον 20χρονο νεαρό που φέρεται να έκανε κόντρες με τον 18χρονο που έχασε τη ζωή του μετά από σχετικές μαρτυρίες περιοίκων και με βάση το υλικό από κάμερες κοντά στο σημείο.

Μετά τη σύλληψη του ο νεαρός άνδρας οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας η οποία και άσκησε την κακουργηματική ποινική δίωξη σε βάρος του. Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί, από τον οποίο αναμένεται να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Δεν είχε δίπλωμα ο 18χρονος που σκοτώθηκε σε κόντρα

Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε τελικά ο 18χρονος ο οποίος σκοτώθηκε στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της Τρίτης ενώ συμμετείχε σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας με φίλο του. Την ίδια ώρα οι αρχές έχουν λάβει αίμα και ούρα τόσο από τον 18χρονο όσο και από τον 20χρονο συλληφθέντα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχαν καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες. Το όχημα του 18χρονου που χτύπησε πάνω σε δέντρο κατευθυνόταν στο ρεύμα επί της Παλαιολόγου προς Νέα Ιωνία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook