Στην αντεπίθεση η Ρούλα Πισπιρίγκου για το πόρισμα της ψυχολόγου, ωστόσο μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS η κλινική ψυχολόγος Μυρσίνη Κωστοπούλου έκανε λόγο για ένα πόρισμα άκρως τεκμηριωμένο και δηλώνει ότι η Πισπιρίγκου δεν θα έπρεπε ποτέ να κάνει παιδιά.

Στην εκπομπή LIVE NEWS, μίλησε η κλινική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, Μυρσίνη Κωστοπούλου, τώρα που οι φάκελοι των δολοφονιών Μαλένας και Ίριδας βρίσκονται στην τελική ευθεία .

Για το πόρισμα της ψυχολόγου σχολίασε η κλινική ψυχοθεραπεύτρια ότι βασίστηκε σε αναλυτική και ενδελεχή ερμηνεία της συμπεριφοράς της Ρούλα Πισπιρίγκου, Στο γεγονός ότι η ψυχολόγος δεν στηρίχθηκε αποκλειστικά για την έρευνα της στις ζωγραφιές, σχολίασε η κα.Κωστοπούλου ότι ευτυχώς που δεν βασίστηκε μόνο στις ζωγραφιές, καθώς μπορεί οι ζωγραφιές να έχουν αποκαλυπτική αξία για τον ψυχισμό, αλλά ότι ερμηνεύεται εκ των υστέρων δε είναι πάντ αντικειμενικό.

Όσον αφορά τον ψυχισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε η κα. Κωστοπούλου:« Δεν θα έπρεπε να κάνει παιδιά ποτέ, είναι ένας άνθρωπος με βαθιά διαταραγμένη προσωπικότητα και θα παλέψει μέχρι τελικής πτώσης να μας πείσει όλους ότι δεν έχει διαπράξει, αυτό που δεν μπορούμε να αντέξουμε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook