Στο «βαθύ κόκκινο» φαίνεται πως μπαίνει ολόκληρη η Αχαΐα,η Θεσσαλονίκη και το Ρέθυμνο καθώς το επιδημιολογικό φορτίο στους νόμους είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο.

Προβληματίζει η επιδημιολογική εικόνα της Αχαΐας, όπου τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται πολλαπλά κρούσματα της πανδημίας, με τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων που συνεδρίασε απόψε, εισηγείται την επιβολή αυστηρού lockdown σε όλη την Αχαΐα και όχι μόνο στην Πάτρα, με στόχο την ανάσχεση της διασποράς της COVID-19.

Χαρακτηριστικό είναι πως σήμερα από τα 1.496 κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, στην Αχαΐα εντοπίστηκε τριψήφιο νούμερο και συγκεκριμένα 112.

Επίσης, στο τραπέζι των ειδικών βρέθηκαν τα επιδημιολογικά δεδομένα του Ρεθύμνου και της Θεσσαλονίκης, ωστόσο το αν θα αυστηροποιηθούν τα μέτρα και στις συγκεκριμένες περιοχές, θα εξεταστεί εκ νέου την Παρασκευή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα και αύριο θα επισκεφθεί υγειονομικές δομές της περιοχής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook